Stoere Vrouwen Sporten is natuurlijk een sportblog, we schrijven over sport, lekker en gezond eten en over vrouwen. En zo nu en dan over beauty, crème of andere smeerseltjes. Maar ook echt alleen als het een heel gaaf product is. Zoals nu met de: Nude Magique Green van Lóréal.

Wat wij misschien wel het allerstoerste vinden aan sportvrouwen is dat ze het ene moment met snot op hun wang, zweet op hun gezicht en modder op hun kleren een wedstrijd uit rennen of een fietsroute rijden en dat ze daarna er uit zien als prachtige vrouwen. Die zonder al te veel gedoe mooi voor de dag komen. Een deel daarvan is volgens te verklaren door wat sport met ons doet. Want wist je dat sport goed voor je huid is? Niet alleen ga je meer stralen omdat je je goed voelt, maar ook doordat je huid beter doorbloed is. En de gezonde levensstijl die vaak met sport samengaat, maakt dat sporters er nog frisser en gezonder uitzien.

Toch merken wij dat het voor ons soms ook een beetje te gemakkelijk gaat. Dat we te snel kiezen voor een knot, wat crème, sneakers, een hardlooptight en een cool vest. Qua styling hebben we maar mazzel dat sportkleding terugkomt in het huidige modebeeld. Want tussen ons werk, gezin en training in hebben we niet altijd de tijd ons helemaal op te muffen.

En een beetje make-up kan juist als je geen twintiger meer bent, het verschil maken. En precies om die reden kijken wij altijd uit naar producten die ons uiterlijk laat matchen met onze energieke binnenkant, zonder dat we heel veel moeilijke dingen moeten doen. Ofwel dat ene product wat er in een paar seconde voor zorgt dat we er goed uitzien.

Nou en zo nu en dan vinden we dat.

Zoals Rose pas met de Nude Magique Green. Deze groene crème die zowel verzorgd als egaliseert, zorgt ervoor dat rode plekken of wangen minder zichtbaar zijn en dat je huid ene instant gezonde blos krijgt. Het is geen foundation die een bruin laagje op je gezicht legt, maar het is ook geen gewone gezichtscrème. Eigenlijk is het een beetje van beide en door het licht op te brengen, ben je meteen van je ‘ik-heb-net-gesport-blote-billen-gezicht’ af. En sinds wij de Nude Magique Green geprobeerd hebben, willen we niet meer anders.

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.