vrouwen handen met Gentl scheercreme voor vrouwen

We gaan het weer over schaamlippen hebben. Want met Gentl Woman – een speciaal ontwikkelde formule om je huid te verzorgen na een scheerbeurt – kunnen we gladgeschoren onze fietsbroek in. Geen bultjes, geen ontstekkingen, geen geïrriteerde huid nadat je je hebt geschoren.

Nooit meer bultjes! Dat is de uitkomst van mijn scheertest. Want ik heb nu eindelijk een goedje gevonden wat een soort aftershave voor vrouwen is. Ja inderdaad…. Down there!

 

Bikinilijn

Want weet je, wij sportvrouwen hebben er allemaal mee te maken. Ik weet nog goed hoe ik jaren geleden in gesprek was met een triatlete die net een nieuw vriendje had. Ze zat zoveel uur op de fiets, dat ze niet wist wanneer ze zich het beste kon scheren. Maar ze wilde ook niet met een bos haar ten tonele verschijnen. Maar ook ik zelf, ik merk dat ik in de periodes waarin ik veel zwem, toch anders scheer. De combinatie zwempak en file zwemmen in het zwembad zorgt ervoor dat ik de boel graag goed getrimd houd. (lees verder onder afbeelding)

A post shared by Gentl (@gentl_care) on

Helemaal als je vaak fietst is het inderdaad wel eens puzzelen. Scheren is iets wat je beter niet doet als je dezelfde dag gaat fietsen. Je net geschoren huid is extra gevoelig voor haarvat ontstekingen of schraalheid. Als je je scheert ga je meerdere keren met een scherp mes over je huid. Zelfs als je het hele netjes en voorzichtig doet, beschadigt het je huid wel.

 

Geïrriteerde huid

Daarom was voorheen mijn werkwijze om mijn huid er aan te laten wennen en gewoon dagelijks te scheren. En dan die huid in te smeren met een neutrale gezichtscrème. Nu niet meer. Ik heb Gentl Woman ontdekt. Een nieuw product wat je huid direct na het scheren verkoelt, maar ook herstelt en verzorgt. Hierdoor heb je minder scheerbuitjes en irritaties. Maar nog beter: iets in dit spul remt de haargroei. Dus hoef je je huid niet te vaak zo’n scheerbeurt aan te doen. (lees verder onder afbeelding)

 

A post shared by Gentl (@gentl_care) on

Zachte scheercrème voor vrouwen

Gentl Woman is een soort witte crème met een hele subtiele geur. Geen heftige parfum maar echt crème-achtig. De substantie is licht, niet als een gel maar ook niet als een zalf. In een verpakking van 50ml en schroefdop en klein gaatje is de crème goed te doseren. Er schiet niet ineens veel uit. Je hebt maar een beetje nodig. Dit smeer je direct na het scheren op je huid en masseer je licht in. Je kan de crème dagelijks gebruiken of alleen na het scheren.
Ik vind het een fijn product en gebruik het zowel direct na het scheren als ‘s avonds na een lange fietsdag. Sindsdien heb ik geen ontstoken haartjes meer gehad. Let wel, dit is een crème die je huid verzorgt na het scheren en kan je niet vergelijken met een broekencrème zoals veel fietsers gebruiken. Zie het als de crème die ervoor zorgt dat je je scheerbeurt niet meer rondom je fietstrainingen hoeft te plannen.

Oh enne, als je niet fietst maar nu gewoon in je bikini op het strand ligt… kijk dan even hoe je ervoor staat. Probeer dit spul eens 😉

Je koopt Gentl initimate care o.a. bij ICI Paris

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.