Colorrun? Nee joh… Run in Color! Dat is ons motto voor deze zomer. Wat dat betreft zijn wij de Roy Donders van de hardloop wereld: kleurtjes, printjes, pailletjes. Niets is ons te gek.

Tot voor kort renden we nog in gewone hysterische leggings die we overal vandaan haalden. Leggings die niet gemaakt waren om in te sporten, maar die het tijdens een training nog best goed doen.

Gelukkig zien steeds meer merken nu in dat hardlopen in printjes en kleurtjes heel goed kan en daarom zie je dit jaar veel meer gekleurde kleding. En dat wilden we aan jullie laten zien. Daarom struinden wij alle hardloopwinkels en merken af voor de gaafste shirts, broeken en schoenen. We vroegen ons sportvriendinnetje en fotograaf Hilda of ze tijd had en gingen op pad met onze mooie aanwinsten.

Zoals je ziet hebben we onze styling in een vlaag van verstandsverbijstering en totaal hysterie gedaan en daarom vertellen we je dat je z’n gekleurde broek ook heel goed kunt dragen met een standaard zwarte top. Geen zorgen dus, hardlopen als een psychedelische superheld mag absoluut, maar dat hoeft niet.

hardloop kleding

 

meganMEGAN

Top print: Asics, AYAMi Graphic Tee Animal Print, € 40,-
Gele top: Asics, SS LOGO TEE, € 20,-
Legging: uit haar eigen kast
Schoenen: Adidas, Energy Boost, € 150,-

We hebben voor Megan bewust een grote top gekozen, eigenlijk is hij te groot, dat ziet er leuk uit, maar als je hem in je eigen maat koopt sluit hij heel mooi aan en wappert niet vervelend tijdens het lopen.

 

 

 

 

 

fay

FAY

Roze top zonder mouwen: Saucony, tanktop, € 42,50
Broek: Puma,Graphic Blauw, € 49,95
Schoenen: Mizuno, Wave Rider 17, € 140,-

De schoenen die Fay op de foto draagt is ze nu aan het testen, daar schrijven we snel een stukje over. Voor nu kan ze je vertellen dat ze héérlijk lopen.

 

 

 

 

 

 

roseROSE


Blauwe top: Falke, € 70,-
Groene top: Falke, € 49,95
Broek: Asics 7/8 Tight, Animal Print,  € 65,-
Schoenen: Asics, Super J 33, € 125,-

Toen Rose deze broek tijdens de IJsselloop droeg, kreeg ze de hele tijd complimenten. Iedereen vindt er wel wat van. Zelf vindt ze de lengte fijn, niet te kort en net wat langer dan de 3/4 tights die je normaal gesproken veel ziet. En door de streep op de zijkant zien haar benen er gespierder uit… vindt ze leuk. En als je wilt weten hoe haar schoenen lopen, lees dan even de review die we er al over schreven.

 

 

 

foto’s: Hilda

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

3 Comments
  1. Wat een kleuren, ik weet niet of dat wel voor mij is. Ik ben geen dertiger meer 🙂 Het ziet er leuk uit, dat roze hemptje van Saucony ga ik denk ik wel even passen deze week. Die kleur staat mooi als ik een beetje zomerbruin ben.

    Mooi bericht weer meiden, ik lees dagelijks de site even. Eindelijk een leuke website over sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.