Niet zomaar een bidon, maar eentje waar je je sleutel, geld of iets anders bij kunt stoppen. Ideaal voor in de sportschool of tijdens je bootcamples. Licht, praktisch en met zachte drinktuit die goed afsluitbaar is. De Nathan Speeddraw Bidon is precies dat. Rose probeerde hem voor je uit.

Kritisch als ik ben op het vasthouden van dingen tijdens het hardlopen, heb ik toch een rondje gemaakt met dit flesje. Ook heb ik een training op de atletiekbaan, in de Gym en in het park afgewerkt met deze Nathan drinkfles als mijn compagnon.

Een bidon gevuld met water weegt wel wat, zo merkte ik toen ik ging hardlopen met deze drinkfles. Ik wist niet waar ik het zoeken moest. Fles in mijn linkerhand, dan weer in mijn rechter. Ik vond het niets, ik hou niet van hardlopen met iets in mijn handen. Het zorgt ervoor dat je spieren aanspant die juist ontspannen moeten zijn. En hoewel ik het idee van een bidon met een tasje heel slim vind, ga ik er niet nog een keer mee hardlopen. Dat is wel erg persoonlijk, ik ken zat lopers die daar helemaal geen moeite mee hebben.

Maar andere sporten, zoals bootcamp of een bezoek aan de gym zijn wel weer goed te doen met deze fles. Erg fijn is het ook om dit flesje mee te nemen als ik training geef. dan blijf ik vaak op één plek en gebruik ik mijn stem veel. Daar krijg je een droge mond van kan ik je vertellen.
Normaal gesprekken loop ik altijd te hannessen met de sleutel van mijn kluisje. Nu niet. Hij kan gewoon in het tasje. Net als mijn lippenbalsem overigens. Het vakje is precies groot genoeg voor een smartphone en nog wat kleine dingen. Superhandig dus.

De grootte klopt ook, een halve liter is precies wat ik nodig heb. Het tasje kan er makkelijk af zodat ik mijn bidon na gebruik goed schoon kan maken. En de fles is van een wat zachter materiaal. Dat is lekker, want dan kan ik goed doordrinken, bij hardere drinkflessen gaat dat niet.

Het aller aller allerlekkerste aan deze fles is de drinktuit. Die is echt perfect hoor! Hij is niet hard, je lip komt er niet tussen en hij is ook niet zo vervelend klein. Drinken uit deze bidon is echt fijn.

Het is een handige fles voor van de zomer als je gaat sporten in het park. je hebt al je spullen bij elkaar en wil je er toch mee hardlopen? Dan is het al voldoende als je je hand door het lusje steekt. Futurumshop 35,95 (en binnenkort te koop in onze eigen shop!)hardloopbidon

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.