Wij hartje de Hema en niet zo’n beetje ook. De winkel was al oververtegenwoordigd in onze keukenkast, ons dekbed en afwasborstel komen er ook vandaan, maar sinds enige tijd ligt er ook steeds meer Hema tussen onze sportkleren. Want ook op het gebied van sport kan de Hema tegenwoordig haar praktische Hollandse ontwerp ei kwijt.

 

Sportkleren

Hilda – ons fotomeisje – geeft naast dat ze mooie foto’s maakt ook training bij een sportschool. En ze sport voor haar plezier. Het is dus niet zo vreemd dat ze bijna dagelijks sportkleding draagt. Hilda is altijd wel op zoek naar dat ene leuke sportshirt of het perfecte koopje. En hoewel ze echt wel van de mooie merken is, plundert ze tegenwoordig ook de Hema. Daar heeft ze al twee korte hardloopbroekjes, een jasje en een top vandaan. De broekjes kosten maar 12,50 en 15 euro, het jasje 30 en de top 12,50. Het kleurenspectrum is wat beperkt. Hema is dit jaar dol op oranje, geel, roze en grijs, maar gecombineerd met de sportkleding die ze al heeft is het eigenlijk best leuk. Oranje en roze doen het best goed samen. En de kwaliteit? Volgens Hilda perfect voor wat ze doet, daarnaast krijgt ze op de sportschool complimentjes, dus who cares about kwaliteit 😉

 

Sportondergoed

De Hema heeft ook sport-bh’s in leuke kleuren, zoals de knalblauwe en roze. Maar echt geniaal is de padded sportbh, zo heb je toch nog wat vorm, want na veel training blijf er van de twee gezusters aan de voorkant vaak weinig over.
Echte sport slipjes heeft de Hema nog niet en dat is jammer, het zou de sportlijn compleet maken. Wel zit het naadloze ondergoed wat het bedrijf al jaren heeft best lekker tijdens het sporten, maar let wel op, de maatvoering is erg Hollands. Een m bij Hema is eigenlijk een L, in het geval van een string kan je het ding dus bijna optrekken tot aan je oksels.

 

IMG_20140430_132225Bidon
Rose vond net ook een geniaal artikel in de Hema, een opvouwbare bidon. Dat is echt handig voor tijdens een duurtraining, want is je bidon leeg? Dan rol je hem op en stopt hem in je zak. De opvouwbare bidon is verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw en kost twee euro. Ze heeft hem gekocht voor tijdens de Stoere Vrouwen Sporten training van vanavond.

 

 

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

3 Comments
  1. Oeh het broekje vind ik erg leuk! Toch even kijken of dat er nog is bij Hema. Al zou ik er wel meteen 11 moeten hebben voor de meiden in mijn hardloopgroepje. We moeten wel blijven matchen natuurlijk. 😉 Ik moet wel zeggen dat ik de kwaliteit belangrijk vind, dus dat ga ik nog even checken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.