Voor m’n verjaardag gaf Rose me de Milkman van KNOG cadeau. Een compact fietsslot, dat nu standaard in het achtervakje van mijn fietsshirt mee gaat.

Het slot ziet er uit als een mooi design-item – en als je hem even bestudeert blijkt er ook goed over nagedacht. Het slot heeft een vierkante behuizing, met daarin een opgerolde kabel van draadstaal. Geen slot dus dat in de knoop raakt. Maar het mooiste er aan is misschien wel dat het ene vlak van de behuizing bol is en de andere hol. Niet extreem, maar wél zo dat het lekker op m’n rug zit tijdens het fietsen. Zodat ik hem dus helemaal niet voel zitten.

Knog Milkman Black

 

De kabel van het slot is een kleine meter lang, en dat bleek tijdens een van onze MTB-tochten precies genoeg om een paar wielen aan elkaar vast te zetten. Kabel er doorheen, vastklikken in de behuizing, sleutel mee naar binnen en wij konden zonder zorgen genieten van onze chocoladetaart.

De lengte van de kabel zou ik liefst iets langer zien, maar verder vind ik het een perfect slot voor fietsers. Ligt lekker op je rug, doet wat het moet doen, en hij ziet er goed uit. Verkrijgbaar in mooie kleuren en het dus zeker waard op je fiets-verlanglijstje te staan. Het slot kost wel wat: €26,99 maar voor het hoge hebbeding gehalte en de functionaliteit vind ik het een goede prijs.

Liefs, Astrid

p.s. het slot is bijna niet meer te krijgen, gelukkig heeft KNOG er zelf nog een paar op voorraad.

 

Volg Stoere Vrouwen Sporten ook op InstagramFacebook en Youtube voor meer sport updates, recepten en leuke work-outs.

Wist je trouwens dat je ons heel makkelijk kunt supporten? Als je namelijk via de linkjes op onze site iets koopt bij onze partners, krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dat geldt bijvoorbeeld voor Bol.comCoolBlueFuturumshop, Dille & Kamille en Holland & Barrett. Van al die kleine beetjes die we zo ontvangen, kunnen wij de site en servers draaiende houden. Meer hierover lees je op de pagina Support Onze Site, waar je ook de uitgebreidere lijst van partners vind. Dankjewel alvast, alle kleine beetje helpen ons echt!
Astrid

SVS is voor Astrid de kans om over de dingen die zij belangrijk vindt te vertellen. De sportieve computer nerd ervaart de natuur als haar thuishaven, haar rustpunt. Fietsend door Kenia, zwemmend in een Fjord in Noorwegen. Maar ze staat met haar werk in de IT ook midden in de moderne wereld. Midden in de drukte van deze tijd, het luide roepen van mensen op social media en het uitputten van de aarde door de mens, probeert Astrid haar weg te vinden. Balans te bewaren en kleine manieren te ontdekken om zo mooi mogelijk te leven. Schrijven voor onze site doet ze niet vaak, maar zodra ze het doet is het altijd raak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.