Om onze mannen, vriendjes en familieleden wat te helpen, zetten we onze verlanglijstjes online, dan hoeven ze niet meer na te denken over wat ze in onze schoen of onder de boom kunnen leggen. Natuurlijk is een chocoladeletter ook mooi, maar proberen kan altijd. We plaatsten eerder deze week al het verlanglijstje van Rhodé, die wilde het liefst mooie hardloopkleding voor Sinterklaas hebben. Vandaag het lijstje van Rose, die gaat wat meer voor technische spulletjes. Eigenlijk is haar lijstje ook perfect geschikt voor sportieve mannen vinden wij.

 

814098_1_2_prepare_Met_Groene_Thee_Extract_En_L_glutamine

 

2-prepare voor een goede weerstand

Het ultieme middel om gezond de winter door te komen! 2-prepare is een combinatie van L-Glutamine en EGCG. Dit middel wordt gebruikt door verschillende sportploegen op top niveau, zoals de Nederlandse hockeydames. Wat doet 2-prepare? Dit middel ondersteunt de gezonde cellen van het slijmvlies en spierweefsel, de weerstand en je uithoudingsvermogen. Het zorgt er voor dat je beter herstelt van je trainingen en wedstrijden, het helpt je lichaam om op het goede gewicht te blijven én het verhoogt je weerstand. Rose neemt 2-prepare om die laatste reden vooral in de winter, maar in drukke trainingsperiodes ook.

 

2AH1C30002_0101_01

Grower’s Cup koffie voor onderweg

De eerste keer dat we deze koffie te zien kregen, sprong Rose een gat in de lucht. Voor haar staat de winter gelijk aan lekker fietsen in de bossen en ze vindt niets zo fijn als met de auto naar een mooie mountainbike toertocht gaan een paar uur te fietsen en dan weer met de behaaglijk warme auto terug naar huis te gaan. Het enige wat ze mist op die dagen is goede koffie. En met de Grower’s Cup koffie voor onderweg is dat probleem opgelost. Je zet namelijk zo een paar koppen verse koffie. Het enige wat je nodig hebt is een thermos met warm water en dit zakje. Het zakje is namelijk de pot en het koffiefilter in een. Je maakte het open, schenkt het water er in en kan er na ene paar minuten trekken een paar goede koppen koffie uit schenken. Perfect voor toertochten of als je met de auto naar de Alpen rijdt. Die koffie in Frankrijk is niet te harden namelijk.

 

aftershokz-sportz-m2-bone-conduction-headphones-with-microphone

Aftershokz koptelefoon

Rose heeft een dilemma: ze houdt van hardlopen met muziek, maar vindt het een nadeel dat ze dan de geluiden van haar omgeving én die van haar voetstappen niet meer hoort. De geluiden van de omgeving vertellen haar of ze op moet letten en het geluid van haar voetstappen geeft aan of ze netjes loopt. Daarnaast vindt ze het tijdens lange fietstochten niet fijn dat har muziek de hele tijd in haar oren zit te tetteren. Want – zo zegt ze – dat levert vast gehoorschade op.
De koptelefoon van Aftershokz is hier het antwoord op. Want doordat de dopjes niet in je oor gaan maar op het bot voor je oor sluit het je niet af van de buitenwereld. De koptelefoon van Aftershokz is heel gaaf, de trilling van het geluid wordt opgevangen door het bot voor je oor en in je gehoorgang heeft het hetzelfde effect als een dopje in het oor. Het vlies en de hamer doen gewoon hun werk. Zo kan je én luisteren naar muziek én horen wat er om je heen gebeurt.

 

1 (2)

1 (1)Drinkflesje voor tijdens training

Rhodé had de drinkzak van Nathan als tip op haar verlanglijstje staan, Rose heeft die niet nodig, zij traint minder lange afstanden. Haar voorkeur gaat tijdens training uit naar de belt met één grote drinkfles die perfect op je billen hangt  en natuurlijk het kleine flesje wat ze bij zich draagt als ze trainingen geeft. Dit laatste flesje is een gewone bidon, maar dan met een zakje eraan en een bandje waardoor je hem lekker om je hand draagt. In het zakje past een iPhone en je sleutels, wel zo handig. Volgens Rose is dit flesje perfect voor sporters die aan bootcamp doen of korte afstanden lopen en toch wat water bij zich willen hebben.

Voor op de fiets wil Rose een Nathan bidon, want de drinktuit is zo lekker zacht. Dit merk heeft ook bidons die er in de winter voor zorgen dat je water niet bevriest. Perfect voor een boscrosser zoals Rose, want zij heeft regelmatig dat haar water te koud is en al een beetje bevriest.

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.