Het is UITVERKOOP!!!!!

Elk jaar in december is het zover: uitverkoop! En in januari zakken de prijzen nog iets lager. Ook online doen webshops mee. Voor ons het moment om even flink te scoren. En we hebben het dan net over hakken, jurkjes, blouses of jassen. Nee wij gaan voor de uitverkoop van sportkleren!

“Waar kopen jullie je sportkleren eigenlijk?” is een vraag die we regelmatig krijgen. Niet zo gek, want we hebben een fikse kast met veel mooie uiteenlopende sportspulletjes. En hoewel we ook regelmatig spul opgestuurd krijgen om te testen, kopen we ook veel zelf. Alleen doen we dat dan wel slim. We kopen vaak in de uitverkoop en kopen dan net wat meer. Zo hebben we voor elke dag een andere mooie sportoutfit.
Op het moment zijn er zowel winter als zomer items in de uitverkoop en kunnen we goed scoren voor het komende seizoen, maar ook alvast voor oktober en november kijken we nu rond in de sale. Want een beetje achter lopen op de mode? Dat kan hartstikke goed met sportkleding.

 

Sportkleding van Bjorn Borg

Tijdens onze fashionweek lieten we al de kleding van dit merk zien. Bjorn Borg heeft te gekke sportkleren. Mooi afgewerkt, een goed design, leuke prints, toffe kleuren én niet te koop bij elke hardloopwinkel en dus wat meer uniek. Vergeleken ander sportmerken is het merk ook nog eens heel betaalbaar en op dit moment hebben ze 50% korting in hun webshop.

bb 1

 

Bjorn Borg hardlooptop van € 35,95 voor € 17,98

411131_994_1

 

Bjorn Borg Wenda Racerback van 47,95 voor 23,98

 

BB 3

Bjorn Borg sport t-shirt van 29,95 voor 14,97

 

Decathlon

De koopjes gigant onder de sportspullen. De Decathlon, eerlijk voor ons specialistische spul gaan we er niet naartoe, maar voor sportshirts of tops wel. Daar kan je er niet genoeg van hebben en helemaal als je zoals wij de-hele-tijd met sport bezig bent. Daar is niet tegen op te wassen namelijk. In de uitverkoop zie je nu vooral zomershirts, superhandig en goedkoop voor het komende seizoen. En nog een dingetje bij de Decathlon…. ze hebben zo enorm veel!!!!

decathlon 1

Decathlon hardloopshirt 5,95

decathlon sportbh

Decathlon Sportbh 10,00

 

decathlon 3

Decathlon 3/4 tight 10,95

decathlon sporttop

Decathlon sporttop 9,00

decathlon 5

Nike hardloopshort met binnenbroek 20,96

 

Futurumshop

Bij deze webwinkel heb je niet altijd je hipste kleding, maar wel spul waar je veel kilometers mee kunt maken. Wij hebben fietsjasjes die we een paar jaar geleden hebben gekocht, want dat kan goed met fietsjasjes, vooral als je er eentje koopt van één van de topmerken, zoals Gore. Hetzelfde kan je zeggen van je fietsschoenen alleen zijn die vaak zo duur. Bij Futurumshop verkopen ze schoenen van meerdere merken, maar vooral voor Sidi schoenen is het daar goed scoren.

sidi uitverkoop

Sidi moon raceschoen 109,95

 

6107-0223-001-N1310

Sidi Genius 5 Carbon 138,95

 

pearl-izumi-elite-thermal-cycling-tight-ladies-blackberry

Pearl Izumi paarse tight 68,95

 

1 (2)

Gore fietsjasje 75,95 (lekker warm)

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.