Meedoen met wedstrijden en loopjes is te gek. Wij maken er meestal echt een feest van. Behalve dat we fysiek fris aan de start staan, maken we ook graag wat werk van onze outfit. Met onze nagels gelakt in de kleur van de veters onze schoenen en een haar elastiekje dat matched met ons shirt zien we er top uit.
Een nadeel vinden we wel het startnummer, met die speldjes prikken we allemaal gaatjes onze mooie shirtjes. Nu zijn er elastieken banden die je om je middel kan doen, maar die zitten voor geen meter. Een probleem dus. Maar nu niet meer, want dankzij de dubbelzijdige stickertjes van startnummerstickers.nl heb je geen speldjes meer nodig. Je koopt gewoon het kleine pakketje met 3 velletjes van 6 en nog 2 reserve stickers en plakt ze op de hoekjes van je startnummer.

 

Je begrijpt dat we reuze blij waren toen we een pakketje met startnummerstickers kregen en mochten uit proberen. Niet echt dus! We vonden het pakketje met die ronde stickertjes eigenlijk een beetje lullig. Zo simpel kon de oplossing niet zijn. Daarbij waren we als de dood dat we ons nummer halverwege een wedstrijd zouden verliezen en zo onze tijdregistratie én medaille niet zouden krijgen. We vertrouwden het voor geen meter. Dus met een startnummer op ons shirt geplakt en één veiligheidsspeldje in het midden stonden we aan de start van de IJsselloop. Tijdens het lopen hielden we ons nummer in de gaten, af en toe duwden we de hoekjes voor de zekerheid nog even aan, maar nodig was dat niet. De stickers bleven gewoon zitten. Sterker nog, toen we het nummer bij thuiskomst van ons shirt trokken en op de muur naast de andere startnummers plakten viel het ook niet van de muur. Het startnummer hangt er nu al een paar weken!

IMG_20140427_143107Afgelopen zondag waren we bij de marathon van Enschede. Rose liep daar de 10 km in de regen. Haar startnummer plakte ze – met weer één veiligheidsspeldje – op haar shirt. Zeker weten of de stickers het in de regen zouden doen deed ze niet. Als een natte hond kwam ze over de finish. Haar startnummer nog stevig vast aan haar shirt. En ondanks dat de stickers nat geworden zijn, hangt ook het nummer van de 10 van Enschede naast die van de IJsselloop op de muur.

 

Startnummerstickers? Wij zijn fan! Ze zijn te koop bij alle run2day winkels.

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

5 Comments
  1. Ik heb ze afgelopen zondag tijdens een “course nature” (korte trailrun: 14km met 400 meter hoogteverschil) getest. Ik had voor het eerst een bepaald t-shirt aan en dit shirt bleek enorm op te kruipen waardoor het startnummer het nogal te verduren kreeg. Mede ook door de camelbakriem die er over heen liep. Was allemaal geen probleem, het startnummer bleef goed zitten en na afloop toch eenvoudig te verwijderen.

    Hopelijk kan ik a.s. zaterdag weer een test doen, er staat dan namelijk een 20 km fietstijdrit in de planning. Nog even ‘hopelijk’ want tijdens een fietstraining gisteren blokkeerde mijn rug en sindsdien zit er weinig beweging meer in ;-(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.