uitgeklapte topeak minitool

Al je gereedschap bij elkaar, in een kleine compacte tool. Zo weg te stoppen in je fietsshirt. Met inbussleutels, schroevendraaiers en zelfs een kettingpons is de Topeak Minitool onmisbaar voor elke fietser. Het heeft alles wat je nodig hebt als je tijdens je fietstocht ineens voor pech komt te staan.

Deze multitool is klein, wordt geleverd in een neopreen tasje en heeft het allemaal. Mooie gouden afwerking, en echt alle soorten gereedschap: schroevendraaiers, inbussleutels, Torx-sleutel, kettingpons- en haak en metalen bandenlichters. De multitool ligt fijn in de hand en de tools zijn gemaakt van gehard staal. Ze kunnen dus wel wat hebben. Dat hij klein is heeft overigens z’n voordelen (makkelijk weg te stoppen), als nadelen (soms is het lastig kracht zetten).

>> Lees ook: Als je sneller wilt fietsen

 

Review topeak mini gereedschapsset

Ik heb de tool altijd bij me als ik ga fietsen, en hij is al veelvuldig gebruikt. Zo had ik m’n schoenplaatje een keer los hangen en kon ik na een serieuze zoektocht naar de schroef, toch weer lekker verder fietsen – want ik had een schroevendraaier in m’n shirt zitten. Rose heeft hem gebruikt toen ze bij het eerste ritje met haar nieuwe fiets nog op zoek was naar de juiste hoogte van zadel en stuur – want ik had acht verschillende inbussleutels op zak.

Toen ik een lekke band had in de Ardennen en paniek had omdat ik geen bandenlichters bij me had – bleek m’n tool daar ook m’n redding: er zitten bandenlichters op. Ik heb er zelfs de ketting mee van mijn fiets gehaald en er weer opgelegd toen ik aan het eind van het seizoen mijn fiets een hele grondig schoonmaakbeurt heb gegeven.

>> Lees ook: Fietsonderhoud voor vrouwen

 

Topeak minitool – onmisbare tool voor elke fietser

Wat mij betreft dus een onmisbare gadget voor elke fietser, die net als een gevulde bidon en een helm altijd mee op pad gaat. Wil jij ook deze fijn tool hebben? De Topeak minitool kost €34,95 en is te koop onze partners FuturumshopWiggle of Bol (waar je hem ook in een goud- en zilverkleur kunt krijgen).

Liefs, Astrid

 

Volg Stoere Vrouwen Sporten ook op InstagramFacebook en YouTube voor meer sport updates, recepten en leuke work-outs.

Wist je trouwens dat je het SVS platform heel gemakkelijk kunt supporten. Dat doe je door via onze site te kopen bij onze partners.  Bijvoorbeeld door je eerste SUP board te kopen bij DecathlonBever of Protest. Dan krijgen wij namelijk een kleine vergoeding. Dat geldt ook voor de linkjes naar FuturumshopWiggleDille & Kamille,  Holland & BarrettfonQ en CoolBlue. Meer hierover lees je op de pagina Support Onze Site. Dankjewel alvast, want van al die kleine beetjes die we zo ontvangen, kunnen wij de site en servers draaiende houden.

 

 

 

Astrid

SVS is voor Astrid de kans om over de dingen die zij belangrijk vindt te vertellen. De sportieve computer nerd ervaart de natuur als haar thuishaven, haar rustpunt. Fietsend door Kenia, zwemmend in een Fjord in Noorwegen. Maar ze staat met haar werk in de IT ook midden in de moderne wereld. Midden in de drukte van deze tijd, het luide roepen van mensen op social media en het uitputten van de aarde door de mens, probeert Astrid haar weg te vinden. Balans te bewaren en kleine manieren te ontdekken om zo mooi mogelijk te leven. Schrijven voor onze site doet ze niet vaak, maar zodra ze het doet is het altijd raak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.