product afbeelding lifeproof waterdichte iPhone hoes voor sporters

De Lifeproof telefoonhoes, gemaakt voor de zwaarste omstandigheden, kan mee onder water. Ook past ie in het achtervakje van je fietsshirt. Want dit vrolijk gekleurde telefoonhoesje is niet alleen waterdicht, maar ook stootvast. LIFEproof dus, zelfs als je zoals wij altijd aan het sporten bent.

Een stevige hoes voor je telefoon. Waterdicht en stootvast. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De achterkant en zijkanten van dik materiaal wat tegen een stootje kan. Iets opstaande randen beschermen het beeld. Transparante delen voor de lens, flits en beeldscherm. Een klepje wat het gat voor je oplader en een waterdichte rand waarmee de helften van de voor- en achterkant van de hoes in elkaar klikken. Dat is de Lifeproof in een notendop. Door veel surfsters en actieve sporters geroemd om de hoge kwaliteit. Voor mij de reden om er eentje te kopen.

 

Onbreekbare telefoon voor sporters

Ik maak foto’s tijdens het sporten. Vaak voor bij mijn blogs of om mooie momenten te delen. Dat heeft een groot nadeel: mijn telefoons gaan steeds stuk. Ik laat ze vallen terwijl ik op de fiets zit. Of ze glijden uit mijn shirt tijdens het hardlopen. Ik heb na de zoveelste reparatie een bouwvakkerstelefoon overwogen. Eentje van Sonim of Caterpillar. Het schijnt dat je daar met een auto overheen kan rijden. Maar die telefoons zijn wel Android en missen ook nog eens de goede lens, fijne software en apps.
Dat werkt natuurlijk niet voor mij. Dus ben ik op zoek gegaan naar de beste hoes om mijn iPhone te beschermen tegen mijn manier van leven. Eentje die mijn telefoon beschermt als hij valt of als ik modder aan mijn handen heb. Die water buiten houdt, zelfs al ben ik een paar meter onder het oppervlak. Maar ook een hoes die ondanks dat hij waterdicht is, het bediengemak van mijn telefoon niet benadeelt. Waarmee mijn touchscreen het goed doet en die de foto van mijn lens niet vertekent.

 

Waterdichte telefoon dankzij Lifeproof

Dat is nogal wat hè? De telefoonhoesjes van LifeProof doen dat allemaal. Daarom kocht ik er bij iPhones-cases eentje voor mijn iPhone7. De mintgroene Lifeproof Fre. Dat is de meest stootvaste en toch lichtste optie voor mijn telefoon.

Een telefoonhoesje dat Lifeproof heet. Eens zien of die naam klopt. Ik heb de nodige risico’s genomen om het te testen. Zo ben ik gaan suppen met mijn smartphone. Ik nam hem mee tijdens het hardlopen. Liet hem vallen op de tegels in de tuin en haalde grapjes uit met vrienden. “Hier, vangen!” Dat riep ik dan en gooide mijn telefoon direct naar ze toe. Ik ben ook gaan zwemmen met de iPhone7 en nam foto’s onderwater. Nu hoor ik het je al zeggen: “Rose die telefoon is toch al waterdicht?” Ja, maar niet waterdicht, stootvast en met extra grip. Het is de combinatie van dit alles die de Lifeproof hoes zo goed maken.

 

Hoe goed is de Lifeproof telefoonhoes?

Ik heb nog geen nadelen weten te vinden. Alles werkte perfect. Goed, zo’n hoes maakt je telefoon iets groter, maar het stroever materiaal zorgt ook voor meer grip. Ik voel me er heel zeker mee. Geen angst dat hij valt als ik een foto maak tijdens een fietstocht of toffe zwemfoto’s tijdens onze vakantie. En eindelijk heb ik eens de mogelijkheid om aan anderen te laten zien hoe mooi suppen is.
De kwaliteit van het beeld is goed. Al haal ik de hoes er wel af als ik foto met wat meer detail wil maken. Zoals van een armbandje voor onze webshop. Of een mooie foto van mijn eten. Het laagje over de lens vertekent niet, maar je raakt iets detail kwijt. Merk je niet bij foto’s in het bos of onderwater. Heel erg is het dus niet.

Een Lifeproof waterdicht telefoonhoesje voor tijdens het sporten kost rond de 80 euro. Die van mij – de Lifeproof Fre – was € 78,00. Houd je niet van mintgroen? Hij is ook verkrijgbaar in zwart of roze.

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.