Dat gezond en bewust eten ook lekker kan zijn, weten wij natuurlijk al lang. Onze lekkerbek Natasja deelt regelmatig een recept van een smakelijke maaltijd met ons. Dit keer: gemarineerde garnalen uit de wok met heel veel groentes!

Deze maaltijd is een kleurrijk feestje op je bord. Ik vind het zelf smakelijker om de garnalen te marineren met olijfolie en verse kruiden, maar je kunt ook roerbaksaus uit een flesje gebruiken.

Benodigdheden (voor 2 personen)

– 100 gram garnalen
– olijfolie en verse kruiden òf een scheut roerbaksaus uit een flesje voor de marinade
– 75 gram spinazie
– 75 gram paprika
– 75 gram champignons
– 75 gram sugarsnaps
– 100 gram zilvervliesrijst

Bereiding

Maak eerst de marinade voor de garnalen en laat deze lekker intrekken. Ondertussen kook je de sugarsnaps beetgaar en snijd je de paprika en champignons. De rijst kook je volgens verpakking en in de wok roerbak je de gemarineerde garnalen. Je voegt de paprika, champignons en beetgare sugarsnaps toe. Als allerlaatste roerbak je de spinazie nog even mee.

Eet smakelijk en gezond!

Liefs,
Natasja

12325849_10201257708680150_1869144460_o

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.