Oh help, wat zat er ook al weer in die laatste groene smoothie? We hebben sinds Rhodé op vakantie is zoveel sapjes gemaakt, dat we eigenlijk door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn zoveel groentes doorheen gegaan de afgelopen tijd en alles kon gewoon in onze blender en kwam eruit als zalige sapjes. We zijn er achter gekomen dat je echt van alles kunt combineren en dat je je echt beter voelt met zo’n dagelijks shot vitaminen. Maar wat er in die laatste sap zat? We weten het niet! Het is immers een sap van een paar dagen geleden die we nog steeds online moeten zetten.

Gelukkig hebben we de foto al gedeeld op Instagram en hebben we daar wat ingrediënten bij gezet:
smoothie #apple #appel #biologisch #bleekselderij #cucumber #cleanfood #celery #eten #eatclean #eatpure #eatenergy #foodie #fitfood #genieten #gezond #gezondekeuken #gezondevoeding #greensmoothie #groenesmoothie

De ingrediënten van deze juice zijn:
appel (flink glas sap of twee appels)

bleekselderij (drie stelen)

komkommer (halve)

citroen

peer

gember (héél klein stukje)

En eigenlijk zag het ding er leuk uit, maar qua smaak? Niet te harden! Daarom hebben we na het maken van de foto nog het sap van een sinaasappel toegevoegd en er wat bevroren aardbeien doorheen geblend. De kleur werd meer roze en de smaak? Zalig!

We hebben nu tien dagen gejuiced en hebben ingrediënten gebruikt die we anders nooit zouden kiezen. Vooral de avocado viel goed. Maar we hebben van de oorspronkelijke boodschappenlijst die Rhodé ons gaf nog wel het één en ander over. Dat komt doordat we sommige recepten op papier gewoonweg niet zo lekker vonden. Ze had er eentje bedacht met meer dan 15 ingrediënten, dat ging ons even te ver. Als Rhodé terugkomt van haar vakantie, mag ze die lekker zelf maken.

We gaan zeker vaker sappen maken en de recepten delen en we zijn benieuwd naar de combinaties die jij thuis maakt.
En omdat we het zo leuk vonden om de ’10 dagen’ te doen, gaan we dit zeker nog een keer herhalen, maar dan met een ander thema.

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.