Wow! Deze is echt goed! Al zeg ik het zelf. En eigenlijk ben ik er per ongeluk op gekomen. Ik wilde een lekkere fruitige, lente smoothie maken en gooide alle ingredienten in de blender. Zette hem aan en kreeg inderdaad de mooie knalroze kleur die ik voor mijn smoothie wilde. Maar toen ik de deksel van de blender haalde had ik geen smoothie. De inhoud was meer een dikke crème.

En eigenlijk was dat best logisch, want avocado én wat kokosolie in één smoothie kan niets anders dan een dik en lobbig resultaat geven.

Ik kon twee dingen doen: wat meer fruit en eventueel wat water toevoegen of het plan van een smoothie loslaten en het beste en lekkerste lunch gerechtje maken wat ik ooit gemaakt heb.

Ik ben voor het laatste gegaan. En het resultaat is zalig, perfect als lunch of after sport snack. En – zo bedenk ik me terwijl ik dit schrijf – ook heel lekker als nagerechtje in de zomer. Hier in Zweden is midzomernacht een mooi moment om met je familie door te brengen. Ik denk dat ik dan een paar ijsjes ga maken met dit recept. In kleine cupcake vormpjes is dit een zalig en gezond ijsrecept. Vooral met een paar grote stukken aardbei erin!

Ingrediënten (één kom) en bereiding:

Alles mengen, in een bakje scheppen en als topping chiazaad, zonnebloem zaad, goji bessen, kokoschips en bessen of aardbeien gebruiken.

 

 

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

1 Comment
  1. Ziet er heerlijk uit Rose! Ik eet dagelijk superfruit in mijn kwark, ik gooi daar goij-bessen, moerbei-bessen en chiazaad in met nog een klein scheutje roosvicee! Kijk er altijd naar uit om het op te eten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.