Wij vinden veel van onze foodspiration op Instagram. Het is ene bron van gezonde en mooie recepten en gerechten. En vaak is het doodsimpel en leuk om te maken. Vorige week lieten we je de gezonde taart van Sanne zien. En vandaag gaan we voor de prachtige smoothie van Marike:

 

 

Iedere ochtend start ik de dag met een heerlijke smoothie. Het kost weinig tijd om een smoothie te maken en ze geven voldoende energie om de dag mee te starten. Soms heb ik behoefte aan een smoothie met een ‘bite’, dan kies ik voor wat stukjes fruit als topping.

Je hebt nodig:

-1 banaan

-1/2 courgette

-Spinazie deelblokjes uit de vriezer (hierdoor wordt de smoothie lekker koud!)

-1/4 komkommer (evt. schijfje citroen/ stukje gember)

 

Doe alle ingrediënten in een blender en voeg naar wens water toe. Als de smoothie tot een gladde massa is gemixt dan kun je de onderstaande toppings toevoegen.

Als topping gebruikte ik:

-1 nectarine

-bevroren cranberry’s

-een lepeltje rauwe honing

-kaneel

-eetlepel hennepzaadjes

-eetlepel chia- of lijnzaadjes

 

Eet smakelijk!

 

Heb jij ook een mooi en gezond recept en zit je op instagram? Tag ons dan even, wellicht delen we hem op de site, alle inspiratie is welkom!  Wil je meer van de lekkere en gezonde recepten van Marike zien, volg haar dan op Instagram: @marike1988

 

Flinndal Omega-3 + Multi voor €3,90

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.