hardloopmuts met bluetooth voor muziek productfoto

Rose heeft een nieuwe hardloopmuts. Gekregen met kerst. Het is de bluetoothbeanie van Decathlon. Een hardloopmuts en oordopjes in een. Niet alleen een warm hoofd, maar ook je favoriete muziek. Of updates van je running app.

Ken je dat? Dan wil je gaan voor je duurtraining en tijdens je run lekker naar de radio wil luisteren? Kabeltje in je telefoon en dan onder je jasje door naar je oren. Radio aan, telefoon in het vakje van je light en rennen maar. Toch? Niet dus! Mijn rits gaat niet dicht omdat mijn telefoon net niet in het vakje past. En niet veel later als ik dan lekker in mijn ritme loop, vallen die oortjes steeds uit.

 

Hardlopen met muziek

Ik weet het dit zijn Gucci Problems, luxe problematiek van de bovenste plank. Maar toch…
Gelukkig heb ik sinds de kerst een superhandig hardloopmuts. Van de Decathlon en hij heeft ingebouwde speakertjes. Via Bluetooth speelt hij mijn muziek af. Supergaaf. Mijn telefoon in de zak van mijn hardlooplegging, mijn training op de telefoon en onder het genot van superfijne muziek krijg ik steeds mijn intervallen en tempo’s door.

 

Goede warme hardloopmuts

Hij is gemaakt van dun materiaal. Een beetje zoals een hardloopshirtje. Hierdoor is hij niet te warm. De technische stof transporteert het zweet naar buiten. De bediening is ook makkelijk, met knopjes in de muts. Het is even uitvogelen welk knopje wat doet. Maar eenmaal in de gaten, bedien je hem vrij makkelijk tijdens het lopen. Bellen heb ik nog niet gedaan. Het schijnt dus wel te kunnen, dus dat probeer ik binnenkort even. Ik loop alleen meestal hard rond een tijd waarop het niet netjes is om te bellen.

 

Veilig muziek luisteren tijdens het hardlopen

Ik heb de Decathlon bluetooth hardloopmuts gekregen met kerst. Eigenlijk kon ik me niet voorstellen dat het wat was. Speakertjes die niet in mijn oren zitten, dat kan toch geen lekker geluid geven? Maar wat blijkt? Het geluid is juist heel fijn. Ik hoor wat ik horen wil, zonder het geluid van mijn omgeving te missen. Met deze muts dus 1) een warm hoofd, 2) muziek of mijn runkeeper stats en 3) veiligheid die gewone oordopjes niet bieden. Al helemaal als ik het knipperende lampje er aan vastklik en dus  beter zichtbaar ben.
Ik kan hem je aanraden, hij kost €24,99

 

Decathlon Bluetooth Beanie voor hardlopers

Batterij is oplaadbaar met usb
Levensduur batterij 5 uur
Koppelbaar aan je smartphone
Volume harder of zachter te zetten
Volgend en vorig nummer
Telefoon gesprekken aannemen
Spatbestendig
55 – 58 cm hoofdomtrek
Mogelijkheid om een lampje te bevestigen

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.