12814752_10153503787191687_7932192558360044168_n

Groot nieuws: onze Rose komt naar je toe deze zomer! Ze reist het hele land af om samen met jullie te sporten. In alle steden waar ze komt gaat ze een te gekke hardlooptraining geven. En jij kan daar aan meedoen! Rose vertelt het zelf wel even…

Zo vaak hoor ik van onze lezeressen dat ze het jammer vinden dat ze niet bij me in de buurt wonen. Want eigenlijk willen ze heel graag één van mijn hardlooptrainingen bijwonen. Hier in Deventer – waar ik woon – geef ik meerdere keren per week hardlooptrainingen. Aan beginners en aan ervaren lopers. Ik help hen zo fijn mogelijk te lopen. Fijn hardlopen door zoveel mogelijk met je lijf samen te werken in plaats van te vechten en knokken om mee te kunnen komen. Lekker lopen zit ‘m in je techniek. Een zuinige techniek zorgt ervoor dat je lekker loopt, iets langer door kunt of juist sneller kan.

Ik vind het gezellig en fijn training te geven en word er oprecht blij van als ik zie dat een loper meer geniet, groei doormaakt en lekkerder loopt. De stralende gezichten en verhalen achteraf zijn helemaal een cadeau.

Iedereen is welkom bij mijn trainingen in Deventer, maar dat jullie niet helemaal naar Deventer komen voor een uurtje rennen, begrijp ik wel. Daarom kom ik deze zomer naar jullie toe. Ik stap in de trein en neem mijn hardloopspullen mee. Van april tot en met augustus ga ik elke zondag naar een andere plaats of stad om met jullie te meeten en te sporten.

De training start altijd om 13:00 uur met een uitleg en een leuk verhaaltje van mij. Dan is het tijd voor beweging en die beginnen we met een gerichte warming up en wat loopscholing. Bij het hardloopgedeelte dat daarna volgt, ligt de focus op techniek en ademhaling. Tot slot lopen we nog even uit en zijn we anderhalf uur verder. Ik hoop dan dat jullie mij meenemen naar een fijn koffiezaakje zodat we nog even gezellig kunnen kletsen. Ik kan dan ook nog even wat vragen beantwoorden en extra oefeningen laten zien.

In onze facebookgroep zijn al heel wat data en locaties vastgelegd, die heb ik in een kalender gezet. Om zeker te zijn van je plekje, heb ik geregeld dat je je al vooraf kunt inschrijven. Deelname kost 10 euro per persoon. Trommel al je hardloopvriendinnen op en kom naar mijn training. Ik vind het hartstikke leuk om nieuwe mensen te ontmoeten maar het is natuurlijk ook super tof dat jullie elkaar leren kennen. Wie weet ontstaat er wel een vast loopgroepje!

17 april – Breda
24 april – Almere
8 mei – Amersfoort
15 mei – Heemskerk
22 mei – Amsterdam
29 mei – Gent
12 juni – Gouda
19 juni – Alkmaar
26 juni – Den Haag
10 juli – Den Bosch
17 juli – Arnhem
24 juli – Maastricht
21 aug – Assen

Schrijf je in en doe mee met de Trainer on Tour training!

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

4 Comments
  1. Hoi!

    Lijkt me echt super gaaf en hij staat al in de agenda…maar voor wie is het bedoeld? Startende lopers of alleen ervaren lopers?
    Ik kan zelf net 5k lopen, hoor het graag!

    Sportieve groet,
    Katja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.