Geboren en getogen in Drenthe en er nooit weggegaan. Inge woont naar eigen zeggen op het beste plekje van de wereld. Precies op de rand van de stad. Handig voor haar werk, die stad, maar vooral fijn om achter te laten zodat Inge de natuur in kan.

Als ik op vakantie ga, kies ik een plek waar ik fatsoenlijk kan rennen. In de natuur het liefst. Vorige keer was dat Denemarken. Echt mooi daar. Maar eerlijk? Ik woon zo gaaf dat ik eigenlijk niet zo heel vaak ga.

Vlakbij mijn huis is een natuurgebied. Daar ben ik met tien minuten. Het is de plek waar ik al mijn sporten kan doen. Rennen en mountainbiken, maar ook burpees, sit-ups en al het andere wat er maar mogelijk is. Zie ik een boom waar ik aan kan hangen? Dan doe ik daar pull-ups. Ik heb mijn eigen open lucht sportschool en als ik daar ben, voel ik me goed. (lees verder onder afbeelding)

Inge 02

Ik heb niet altijd hier gesport. Voorheen liep ik rondjes langs het kanaal. Net als alle andere hardlopers. Het is zo’n route waar iedereen zijn hond uit laat. Gewoon asfalt, niets mis mee. Maar sinds ik het bos ontdekt heb, kom ik daar amper nog. De natuur is mijn uitlaatklep die zorgt voor rust in mijn koppie. Mijn spieren ontspannen en mijn hartslag gaat omlaag. Soms duurt dat wel een minuut of 15 hoor, maar daarna voel ik me een stuk beter.

Ik denk dat ik gek zou worden als ik in een grote stad zou wonen en de natuur niet in zou kunnen. Ik vind de stad Groningen al druk.

lornah sportswear hardloopkleding

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.