De week van Andrea

Andrea – beter bekend als Run Andrea Run – hardloopster en blogger laat haar sportieve week zien die begint met de totaal heftige en voor velen onhaalbare New Dawn training.
Andrea IS hardlopen. Ze is aan het trainen voor de marathon van Rotterdam en Berlijn, ze doet mee aan obstacleruns, trails en laat haar schoenen op alles wat loopbaar is de grond aantikken.

De week start zwaar zoals je op de eerste foto kan zien. Tone Bos van Obstacle Adventures maakte die terwijl ik aan het afzien was. Ik was 1 van de ‘gelukkigen’ die mee mocht doen met de 2e trainingsdag van New Dawn georganiseerd door Stressinout. Van ‘s morgens 8.00 tot ‘s avonds 19.00 uur werden we volledig uit onze comfortzone gehaald en zijn we in touw geweest op en rond de militaire tankbaan in Oirschot. Van kilometers tijgeren, materialen en gewonden sjouwen, 100-en burpees, hardlopen, in het ijskoude water oefeningen doen, tot strafopdrachten doen. En dat allemaal met 10 kilo bepakking die de hele dag op je rug moest blijven. Niet alleen een fysieke, maar vooral een mentale training. Je kunt meer dan je denkt!

IMG_20140128_144523

Met een paar noodzakelijke rustdagen na New Dawn dook ik woensdag met een vriendin de sauna in om de laatste afvalstoffen in mijn spieren kwijt te raken. Heerlijk ontspannen. Zondag ‘out the comfortzone’, vandaag volledig terug erin.

IMG_20140128_144726

Op donderdagavond heb ik altijd baantraining bij de atletiekvereniging. Het regende pijpenstelen, maar na afgelopen zondag voelde de baantraining aan als een ontspannen rondje huppelen. Zeiknat met een staart als een suikerspin rondde ik de intervaltraining af. Heerlijk!

IMG_20140128_144600

Even een bezoekje aan mijn ‘werkgever/sponsor’ op vrijdag. Ik geef sinds kort training voor Loopgroep Aart Stigter en daarnaast blog ik met behulp van de inhoud van de Runnersworld winkel (reviews, fashionblogs, etc). Vandaag mocht ik een pakketje ophalen, bestaande uit kleding en schoenen. Meteen even getest natuurlijk!

IMG_20140128_144628

Na de heuveltraining met de loopgroep in het bos heb ik me uitgeleefd in de keuken. Ik test momenteel allerlei gerechtjes uit De Snelle Vegetarier. Vandaag waren de superontbijtmuffins met kokosslagroom aan de beurt. Goed te eten als lunch ook, het recept staat op mijn site.

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor sportieve vrouwen wat matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is sport zoveel meer, dat ze besloot haar eigen magazine te beginnen. Online met de naam Stoere Vrouwen Sporten. Rose fietst, rent en traint momenteel voor de 100 meter sprint.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.