Weten jullie het nog, de winactie voor de Strong Sister Run? De kaartjes gingen naar Marjo, die samen met dochter Sanne wilde meedoen die net terug zou zijn van haar stage op Curacao. “Kan ze letterlijk wennen aan de Hollandse bodem”, schreef Marjo. En zo stonden moeder en dochter begin september aan de start in Hellendoorn.

“Zelf had ik al wat mudruns gedaan maar voor Sanne was het de eerste keer. Ze is wel wezen kijken toen ik met mijn zoon meedeed aan de Army Run en het leek haar toen ook wel leuk. Hardlopen houdt ze niet van, maar die obstakels met water maakten wel indruk op haar. Het was dan ook super leuk en speciaal om dit met mijn dochter samen te doen.”

“Sanne moest trouwens wel even slikken toen ze hoorde dat we dit gingen doen. Ze was behoorlijk ongetraind na haar stageperiode en schrok vooral dat het een parcours van 7 kilometer was. Gelukkig was het echt een funrun en ging het niet om de snelheid in onze ‘Powdergirls’ groep. Het was super leuk, vooral de hindernissen in het water.”

“Het was natuurlijk ook best wel zwaar af en toe, al dat geklim en geklauter. Vooral de rollende banden vonden we pittig. Conditioneel was het voor mij goed te doen, want ik loop 3x per week hard. Sanne had het moeilijker, zij was totaal onvoorbereid. Maar we hebben zoveel plezier gehad en zo genoten, dat ik wel verwacht dat we dit nog een keer samen gaan doen.”

Kirsten Vogd
Kirsten Vogd

Sporten doe je volgens Kirsten niet alleen tijdens dat ene uurtje op zaterdagochtend. Voor haar maakt het deel uit van haar hele leven. Ze begon als blogger voor onze site toen ze nog niets eens zo gek veel sportte. Tegenwoordig maken hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining standaard deel uit van haar week. Kirsten doet de eindredactie en haar grootste passie is prachtige portretten van stoere vrouwen op papier zetten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.