Eerlijk? Hoeveel eetmethodes heb jij al geprobeerd in je leven? Dieten, geen gluten, paleo? En sporten, doe je dat echt alleen omdat je van sport houdt of speelt je buikje toch ook een grote rol in je motivatie?

We denken het allemaal zo goed te weten. Hoe we eten moeten en wat goed voor ons is. Maar als we het dan zo goed weten, hoe komt het dan dat zoveel mensen ongezond vet hebben? De oorzaak zit hem niet in onze voeding alleen volgens Jacqueline van Lieshout. Werk, gezin en sociaal leven vragen veel van ons. Onbewust hebben we meer last van stress dan we wisten. We doen alles nu, het moet snel en ook nog eens allemaal tegelijk. En terwijl we ‘s avonds ter ontspanning na een lange dag op de bank zitten, zitten we op Facebook terwijl we de Voice kijken. Hoeveel rust neem je dan nog voor jezelf?

 

Aankomen door stress

Detox-coach Jacqueline van Lieshout kwam na de geboorte van haar dochter kilo aan. Dit kwam door stress. Voor haar de inspiratie voor haar Relaxdieet wat ze samen met internist-endocrinoloog Liesbeth van Rossum schreef. Stress heeft volgens haar effect op alles in je lijf. Ook op je gewicht.

 

Ontspanning als lifestyle

Haar boek gaat over ontspanning. Over zo omgaan met stress dat het niet zoveel effect op je heeft. En hoe je zodoende je lichaam in balans kunt houden en door stress niet aan hoeft te komen.

Onze site gaat niet over afvallen en diëten, maar dit boek wilden we echt met je delen. Want leven in balans en op een goede manier omgaan met stress is iets wat wij heel belangrijk vinden. De informatie en tips in Het relaxdieet van Jacqueline van Lieshout helpen je om je leven en voedingspatroon op te ruimen.

Het relax dieet – Jacqueline van Lieshout | Spectrum | €20,- bol.com

 

 

 

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.