Rommel wat aan, laat de boel de boel en laat je gedachten de vrije loop. Want als je dat doet, ontstaat er ruimte. Je vermindert stress, krijgt meer oog voor je omgeving en de mensen om je heen. Maar vooral krijg je meer speelsheid en creativiteit in je leven. Dat is kort gezegd waar Minder focus, meer effect van Srini Pillay op neer komt.

Srini Pillay, geboren in Durban Zuid Afrika is coach, therapeut en assistent professor psychiatrie aan de Harvard Medical School. In zijn werk combineert hij wetenschap, spiritualiteit, hart en hoofd voor het leven in de huidige tijd.

 

Meer mentale rust

Focus is de norm. We doen alles met focus, we leven resultaatgericht en gedisciplineerd. Maar is die focus echt wel het belangrijkst? En hoe goed is het voor ons om zo te leven? Srini Pillay laat met Minder focus, meer effect een tegengeluid horen. En dat is nodig. Want door alleen te focussen, raken de echt belangrijke dingen op de achtergrond. Het maakt beslissingen moeilijker om te nemen en je raakt verwijderd van jezelf. En dat kan emotionele uitputting in de hand werken.

 

Energieke manier van leven

Wij vinden Minder focus, meer effect een echte aanrader voor vrouwen zoals wij. Vaak doen we onze levens op het werk, met sporten en andere zaken allemaal in dezelfde focus en doelgerichtheid. En hoewel het hebben van een doel een krachtige methode is om jezelf te motiveren, is speelsheid een hele mooie manier om het te doen. Met dit boek krijg je handige en werkbare tips voor meer creativiteit, succes en plezier in je leven.

Minder focus meer effect – Srini Pillay | Kosmos Uitgevers | €16,50 bol.com

 

 

 

 

 

Astrid

SVS is voor Astrid de kans om over de dingen die zij belangrijk vindt te vertellen. De sportieve computer nerd ervaart de natuur als haar thuishaven, haar rustpunt. Fietsend door Kenia, zwemmend in een Fjord in Noorwegen. Maar ze staat met haar werk in de IT ook midden in de moderne wereld. Midden in de drukte van deze tijd, het luide roepen van mensen op social media en het uitputten van de aarde door de mens, probeert Astrid haar weg te vinden. Balans te bewaren en kleine manieren te ontdekken om zo mooi mogelijk te leven. Schrijven voor onze site doet ze niet vaak, maar zodra ze het doet is het altijd raak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.