Het verlanglijstje van Marianne is op het eerste oog helemaal niet zo sportief. Dat heeft een reden: Marianne heeft namelijk al Heel Veel. En toch blijven er altijd wensen over…

Sportkleren, renschoenen, gadgets en alles wat ik al heb! Mijn sportklerenladekast puilt uit van de shirts, tanktops, broeken en jasjes. En ik heb het ècht allemaal nodig, echt! En die dertien paar sportschoenen ook, ik hou van afwisselen dus ik heb meestal maar twee paar echt vaak aan.

Herkenbaar? Ik hoop het!

Als het hek eenmaal van de dam is, is er meestal geen houden meer aan. Er zijn ook zulke mooie en fijn zittende sportkleren, ik heb onderhand meer sportkleren dan ‘gewone’ kleren.

De oplossing voor deze heerlijke, fijne (maar nogal grote) stapel gymkleren? Een nieuwe kast. Opgelost! Dat past best onder de kerstboom.

Qua gadgets heb ik me redelijk kunnen inhouden dit jaar, ik heb een Fitbit charge HR gekocht. Puur functioneel natuurlijk, om mijn slaap en rusthartslag te monitoren. En dat ie ook laat zien wat mijn hartslag doet tijdens sporten is mooi meegenomen. Mijn stappen telt hij ook. Toch ren ik regelmatig met mijn Fitbit links om de pols, en mijn hardloophorloge-met-gps rechts, want ik wil toch ook weten hoe hard je waar hebt gerend, toch? Het zou toch geweldig zijn als deze beide apparaatjes werden gecombineerd in een (ik roep maar wat hoor, kerstman) TomTom Runner 2 Cardio + Music Sky Captain/Scuba Blue – L of een Garmin Forerunner 225 HRM Zwart/Rood

Met schoenen moet ik eigenlijk wel echt ophouden nu… Maar ja, ik heb maar één paar hardloopschoenen die goed lopen, en ik heb nog een kortingsbon voor een hardloopanalyse bij aankoop van een paar schoenen. Het zou toch zonde zijn als ik deze liet verlopen, toch? Ik hoorde dat Saucony met een hele fijne nieuwe schoen gaat komen, de nieuwe Triumph die nog beter wordt dan die va dit jaar. Eens zien of die bij mij gaan passen. En anders heb ik mijn oog ook op de nieuwe ASICS laten vallen, die zijn enorm duur en ik wil wel eens weten waarom precies.

Ik heb heel hard gewerkt afgelopen maanden, dus eigenlijk heb ik wel een beloning verdiend, daar is de kerstmeneer het vast heel erg mee eens.

De nieuwe kast moet natuurlijk wel volledig gevuld worden!

Doei!
Marianne

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.