Emma is onze 65-jarige hardloopster en echt het meisje van het stel. Ze is een chirunner en we leerden haar kennen op een clinic van Marion Meesters. Zo  nu en dan schrijft Emma een blog voor ons, maar soms stuurt ze ook gewoon een mail. Zoals vandaag, als reactie op het blogje van Rose over hardlopen met de hond.

 

Hoi stoere sporters… of allen die dat trachten te doen,
Na twee toch tamelijk serieuze blogs voel ik de behoefte een ietwat luchtiger stukje te schrijven. Dus verwacht dit keer geen grote diepgang.

Chi- runnen is nog altijd mijn ding, mijn way of life.Daar schreef ik al over en het helpt me te dealen met een ziekte.  Echter in het week-ende loop ik niet chi, dan hol ik met mijn atletische hond Leen genaamd.

Ze is een pracht van een herder, kwam uit een nest van 12, niemand wilde haar, ze was de enige zwarte.

Zeer welkom was ze.

Lopen met haar is een uitdaging , sterker nog een feest. Aanvankelijk zat ze uit veiligheid aan een speciaal daar voor bedoelde riem aan me vast. Dat leek solide, met de nadruk op het woord ‘leek’, want die riem? Die werkte voor geen meter! Heel hilarisch trok ze me regelrecht de sloot in en deed dit met een geweldige vaart. Gelukkig ben ik nog heel..

Ik begrijp dat jullie het voor je zien, die grote snelle herder met dat kleine vrouwtje en kan me voorstellen dat je lacht. Dat doe ik ook, maar dna wel terwijl ik me ondertussen op een ander plan beraam.

De riem is nu  af en Leen loopt lekker los en vooral luistert Leen.
Intussen zijn we een mooie match geworden. Ik kijk veel naar haar manier van lopen, of gaat dit te ver? Het is zo mooi om naar te kijken.
Dus meiskes de strekking van dit stukje is , serieus je sport blijven doen en voor de variatie af en toe even heel wat anders.
Warme groet Emma.

Weekdeals (728x90)

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.