Het is alweer een tijdje geleden dat Myra in Berlijn de halve marathon deed. Gelukkig hebben we de foto’s nog en zie hier, een mooi beeldverslag van Myra’s race die natuurlijk ook in het teken staat van de voorbereiding op haar eerste hele marathon, 22 mei in Leiden.

Myra_Berlijn_1

De treinreis begint met hindernissen. Koperdiefstal en dus via een omweg naar Amersfoort, waar we gelukkig op tijd waren voor de aansluitende trein naar Berlijn! Met wat vakliteratuur en een beker (granen)koffie komen we de zes uur durende reis goed door.

Myra_Berlijn_2

Strakblauwe lucht en prachtig weer bij aankomst in Berlijn! Het park tegenover ons hotel zit vol met mensen die genieten van de lentezon, dit is echt genieten.

Myra_Berlijn_3

Nog zo’n luxe, een biologische markt voor de deur. We scoren hier onze groenten en fruit, zodat we na de race zelf een lekkere smoothie kunnen maken.

Myra_Berlijn_4

De expo, waar onze startnummers klaarliggen. Wachtend in de lange rij bedenk ik me dat mijn paspoort nog in het appartement ligt. Gelukkig volstaat m’n OV-chipkaart omdat daar ook een pasfoto op staat.

Myra_Berlijn_5

De route gaat langs een aantal mooie plekken in Berlijn: de Dom, de Brandenburger Tor, de Siegesäule, slot Charlottenburg, de Gedächtniskirche, Checkpoint Charlie en het Rotes Rathaus. Wauw, dat is wel heel bijzonder zeg!

Myra_Berlijn_6

Met het mooie weer is het extra aantrekkelijk om in de stad te blijven hangen. Maar we nemen onze rust en ik rek mijn spieren nog even op met een aantal yoga-oefeningen.

Myra_Berlijn_7

Vast onderdeel van de wedstrijdvoorbereiding: het lakken van mijn nagels. Passend bij mijn outfit uiteraard.

Myra_Berlijn_8

Dag van de wedstrijd! Even voor half 11 mogen wij vanuit het vijfde startvak op weg. Na drie kilometer lopen we onder de Brandenburger Tor door, hoe gaaf is dat!?

Myra_Berlijn_9

In een speciale bijlage van de Berliner Morgenpost is de volledige deelnemerslijst opgenomen inclusief de gelopen tijden. Ook die van ons. We kopen twee exemplaren, een mooie herinnering aan een bijzondere ervaring.

Stoere Vrouwen Sporten  Shop
Stoere Vrouwen Sporten Shop
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.