De verhuizing zit er op! Tenminste, bijna. Er zijn nog een paar dingen die gedaan moeten worden. Haakje hier, aansluiting daar. Maar dat zijn kleine dingen. Na twee weken schuren, verven, aflakken, inpakken, sjouwen en weer uitpakken ben ik deze week weer mijn normale leven aan het hervinden.

Ik ben verhuisd naar een prachtige plek. Een huis uit 1548 wat erg groot en mooi is. Echt waar ik van houd. Maar ik voel me niet oké. Het lijkt net alsof ik ik niet ben. Alsof ik kleren uit de verkleedkoffer heb gepakt en nu vader en moedertje speel in de woonkamer van een hele luxe tante. Het is oké, maar het is niet mij.

Dat ik dat zo voel heeft weinig met wennen aan het nieuwe huis te maken en ook niet met vermoeidheid van al dat fysieke werk. Ik voel me van mezelf verwijderd omdat ik dat wat mij mij doet voelen niet doe. Ik heb al een paar weken mijn sportritme niet en snak met mijn hele wezen naar beweging.

Fietsen in de bossen, rennen langs de rivier of een duik in het water van het zwembad.
Dat ik dit zo voel, is veelzeggend voor mij. Sport verandert echt wat aan je. Niet alleen fysiek. Het is in alles wat en wie ik ben. Mijn energie, de belevenis van mijn lichaam en mijn denken. Hoewel het prima met me gaat, voel ik me zonder mijn sport een beetje verloren. Alsof ik mijn beste vriend al weken negeer en hem net weer tegen kom op straat.
Nog maar nog een paar dingen doen en dan weer terug aan de bak. Lekker bewegen, genieten van sporten. Rose Dingen Doen.

Liefs Rose

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.