Facebook heeft iets nieuws: je kan live gaan. Dan maak je een filmpje wat meteen op je pagina komt. De mensen die kijken kunnen berichtjes typen en zo met je praten. Onze Rose vond dat wel leuk om te proberen en ging met lezeressen in gesprek over hardlopen, hardloopschoenen en trainen voor de triathlon.

De eerste keer live was voor iedereen nog even uitproberen. Ik die tegen jullie praat en jullie die weer met berichtjes naar mij communiceerden. Ik vond het wel zo leuk, dat ik dit vaker ga doen. En omdat jullie er niet altijd bij kunnen zijn, deel ik het filmpje achteraf ook op de site. Stoere vrouwen Sporten TV… gaaf toch?

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.