Thomas Dekker heeft met ‘Mijn gevecht’ de heilige omerta in de wielerwereld doorbroken. Zijn boek staat bomvol onthullingen over doping en seksschandalen. En dat zorgt voor een hoop commotie in de wielerwereld. Want niet alleen spaart Thomas zichzelf nergens, hij sleept menig collega-wielrenner mee in zijn onthullingen.

Vorige week schoof Thomas samen met auteur en AD-journalist Thijs Zonneveld aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. Het leverde een merkwaardig gesprek op waarbij Matthijs van Nieuwkerk even vergat dat hij niet alleen wielerliefhebber is maar bovenal journalist. Kijk zelf maar…

Een dag later uitte Nynke de Jong in hetzelfde programma haar verbazing over de naïeve houding van Matthijs van Nieuwkerk.

Wij hebben zelf nog geen tijd gehad om het boek te lezen, maar gaan ‘m zeker bestellen. Ga jij ‘m kopen? Bestel ‘m dan via Bol.com, dan gaat een klein percentage naar Stoere Vrouwen Sporten. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

Kirsten Vogd
Kirsten Vogd

Sporten doe je volgens Kirsten niet alleen tijdens dat ene uurtje op zaterdagochtend. Voor haar maakt het deel uit van haar hele leven. Ze begon als blogger voor onze site toen ze nog niets eens zo gek veel sportte. Tegenwoordig maken hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining standaard deel uit van haar week. Kirsten doet de eindredactie en haar grootste passie is prachtige portretten van stoere vrouwen op papier zetten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.