Wat nou goede voornemens? Wij van Stoere Vrouwen Sporten doen er niet aan, op 1 januari pakken wij de draad van het sporten en bewegen gewoon weer op. Wil je gelijk goed het jaar in knallen? Loop dan op nieuwjaarsdag de Hangover Run van Hardloopevent.

Waar en hoe laat je je moet melden voor je 5 of 10 kilometer? Dat is het mooie: bij Hardloopevent bepaal je dat zelf. Al trek je gelijk na het vuurwerk je hardloopschoenen aan of wacht je tot het donker is, het kan allemaal. En na afloop ontvang je ook nog een bewijs van deelname en een medaille. Die heb je dan maar mooi te pakken op de eerste dag van het jaar.

En als je op het punt staat de deur uit te gaan in je Stoere Vrouwen Sporten outfit, maak je dan een toffe foto van jezelf en deel je die dan even op facebook? Bang voor wallen onder je ogen na alle champagne, oliebollen en gefeest? Dat geeft niets, hebben we allemaal last van waarschijnlijk. Dat brakke gevoel raak je tijdens het hardlopen wel kwijt.

 

 

Kirsten Vogd
Kirsten Vogd

Sporten doe je volgens Kirsten niet alleen tijdens dat ene uurtje op zaterdagochtend. Voor haar maakt het deel uit van haar hele leven. Ze begon als blogger voor onze site toen ze nog niets eens zo gek veel sportte. Tegenwoordig maken hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining standaard deel uit van haar week. Kirsten doet de eindredactie en haar grootste passie is prachtige portretten van stoere vrouwen op papier zetten.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.