foto van New York

Leer Vera kennen, ze gaat de komende tijd voor ons schrijven. Omdat ze jullie wil vertellen over haar training voor de marathon in New York. En over haar lichaam wat door diabetes net om wat andere aandacht vraagt. Ze stelt zich even voor…

37 jaar jong en deze week ren ik mijn eerst marathon! 35 jaar was ik onzeker over mezelf. Altijd de laatste gekozen met gym. Net niet goed genoeg bij korfbal om door te mogen naar het volgende team. Te bang om met een MTB gladde heuveltjes te nemen en nog banger voor de snelle bal bij hockey.

>>Waar hardlopers aan denken tijdens het hardlopen

Van een stuntkippie werd ik twee jaar geleden opeens een stoere sportvrouw! In hardlopen vond ik ontspanning, uitdaging, plezier én een beetje mezelf terug. Want opeens bleek ik, als moeder van vier jonge kinderen, ook nog echt Vera te zijn. Vera uit Nijmegen. Met diabetes, een beetje onzeker, zoekend, liefdevol en óók Vera de hardloopster! Ja! Ik een échte hardloopster!

 

Ik vond mooie doelen die ik haalde, maakte nieuwe richtpunten met mijn coach, dagdroomde over onbereikbare plannen. Kilometers asfalt onder mijn hardloopschoenen, vele zweetdruppels in de zomer en koude wangen in de winter. Rennen is inmiddels een vast onderdeel van mijn week, van mijn structuur en mijn leven. Want dit ben ik! Vera. Hardloopster en sportvrouw.

Wil je meer van me weten? Je kunt me volgen op Instagram en houd natuurlijk SVS in de gaten!

Liefs, Vera

 

Volg Stoere Vrouwen Sporten ook op InstagramFacebook en YouTube voor meer sport updates, recepten en leuke work-outs.

Wist je trouwens dat je het SVS platform heel gemakkelijk kunt supporten. Dat doe je door via onze site te kopen bij onze partners. Dan krijgen wij namelijk een kleine vergoeding. Dat geldt bijvoorbeeld voor de linkjes naar de Body & Fit shopFuturumshop, Wiggle en Decathlon.  Maar bijvoorbeeld ook voor Bol.comDille & Kamille,  Holland & BarrettfonQ en CoolBlue. Meer hierover lees je op de pagina Support Onze Site. Dankjewel alvast, want van al die kleine beetjes die we zo ontvangen, kunnen wij de site en servers draaiende houden.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.