Rotterdam heeft de Marathon van Rotterdam, Den Haag de CPC loop, Leiden de Leiden Marathon, Utrecht heeft de Science Park Marathon. En Deventer? Deze stad aan de IJssel, ook wel bekend als Stoere Vrouwen Headquarters, heeft natuurlijk de IJsselloop!

Het parcours van alle afstanden (5K, 10K en de halve marathon) leidt je de brug over naar het prachtige gebied aan de IJssel. Een mooie loop voor de ervaren duursporter maar ook een mooie vuurdoop voor de groentjes die pas begin dit jaar de hardloopschoenen hebben aangetrokken. Inschrijven kan nog tot het einde van de maand!

Past de loop niet in je training? Ben je geblesseerd of nog niet zo ver in je opbouw? Niet getreurd, wij hebben een plan: IJsselloop @ IJsselhotel. Halverwege het parcours, ter hoogte bij het IJsselhotel, staat Rose met hopelijk heel veel andere Stoere Vrouwen langs de kant om alle lopers naar de streep te juichen. Loop je wel maar voel je je niet zo zeker? Dan weet je in ieder geval dat je wordt aangemoedigd. En misschien loopt Rose nog wel een klein stukje met je mee. En achteraf nodigt Rose alle lopers die ze kent uit om lekker samen koffie of better yet: een biertje te doen.

Of je nou wel of niet meedoet aan de IJsselloop: het plan is om na afloop met z’n allen nog even een drankje en misschien zelfs wel een taartje te pakken. Gezelligheid gegarandeerd! Ooo, en vergeet natuurlijk niet je Stoere Vrouwen Sporten shirt of trui aan te trekken hè…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.