Is jouw gezin het beu om steeds mee te moeten naar een hardloopevent? Neem ze dan mee naar de Safari Run of Safari Trail! Bij inschrijving ontvang je één gratis toegangsbewijs voor Burgers Zoo + korting op de andere kaartjes. En loopt je kind mee? Dan krijgt die ook nog een gratis pannenkoek.

De afstanden zijn trouwens verre van kinderachtig. Op zaterdag kun je kiezen uit een trailrun over 11 of 22 kilometer. De hardlopers komen een dag later aan hun trekken tijdens de Leeuwinnenloop (5K vrouwen), Leeuwenloop (10K mannen) of Buffelloop (10 K vrouwen). Kinderen tot en met 8 jaar mogen meedoen aan de Pandaloop. En voor je kroost in de leeftijd 9-12 is er de Welpenloop.

Het parcours van de trailrun loopt dwars door de bossen van Landgoed Schaersbergen, in de buurt van Arnhem. Brede bospaden, mul zand, smalle paadjes, en over het algemeen best wel wat modder. De hardloopwedstrijden gaan ook over onverharde paden door de bossen, maar dan met iets minder modder.

Inschrijven is nog mogelijk tot 29 januari. Wacht dus niet te lang als je een dagje sportief op pad wilt met de familie!

Website Safari Run

Bron foto: Geertwevers.blogspot.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.