We kunnen er nu echt niet meer omheen: de herfst is in aantocht, rap gevolgd door de winter. Erg? Wel nee, genoeg uitdagende sportevenementen die juist in deze tijd van het jaar geweldig zijn. Wat dacht je van het winterseizoen van de Sallands Cross Circuit?

Het circuit bestaat uit elf crossloopjes door Salland. Je weet wel, die mooie streek in Overijssel waar onze Rose, Rhodé en Astrid (en nog heel veel meer stoere sportvrouwen) wonen. Het leuke van dit evenement is dat je elke crossloop ook afzonderlijk kunt doen. Loop je er minstens zeven, dan doe je mee voor het overkoepelende klassement.

De data voor dit seizoen zijn:

8 november – Haarle
15 november – Mariënheem
22 november – Raalte
5 december – Laag Zuthem
13 december – Lemelerveld
20 december – Luttenberg
26 december – Nieuw-Heeten
3 januari 2016 – Heeten
9 januari – Heino
10 januari – Broekland
17 januari – Raalte

De afstanden zijn 5 of 10 kilometer per keer. En voor de kinderen 1 of 2 kilometer. Alle informatie vind je uiteraard ook op de website van Sallands Cross Circuit.

Groetjes,
Astrid

Astrid

SVS is voor Astrid de kans om over de dingen die zij belangrijk vindt te vertellen. De sportieve computer nerd ervaart de natuur als haar thuishaven, haar rustpunt. Fietsend door Kenia, zwemmend in een Fjord in Noorwegen. Maar ze staat met haar werk in de IT ook midden in de moderne wereld. Midden in de drukte van deze tijd, het luide roepen van mensen op social media en het uitputten van de aarde door de mens, probeert Astrid haar weg te vinden. Balans te bewaren en kleine manieren te ontdekken om zo mooi mogelijk te leven. Schrijven voor onze site doet ze niet vaak, maar zodra ze het doet is het altijd raak

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.