ASICS kwam dit jaar met een nieuwe hardloopschoen. De ASICS DynaFlyte met foam in plaats van gel. Een snelle schoen met demping. En jij – hardloopvrouw – kan deze week een paar winnen. Hoe? Lees maar verder.

Liefde is…. een paar hardloopschoenen cadeau geven. Want hardloopschoenen staan gelijk aan uren en uren van plezier. En zo rond de kerst is hardloopschoenen weggeven precies wat we gaan doen. Aan jou, omdat we van je houden, omdat we je dankbaar zijn omdat je jouw hardloopavonturen met ons deelt en trouw onze blogjes leest.

 

Snelle hardloopschoenen

Al zo lang we hardlopen, kennen wij Asics als het merk met gel in haar schoenen. Deze gel dempt de klappen die je maakt bij je landing en geeft de schoenen van Asics dat enorm zachte comfort. Maar de materialen waarmee hardloopschoenen tegenwoordig worden gemaakt zijn anders en Asics ontwikkelt mee. Dit jaar brachten ze een schoen uit die geschikt is als wedstrijdschoen zonder in te leveren aan comfort. Met een lekkere reactieve foam en een beetje gel. (lees verder onder afbeelding)

Het is voor wedstrijden handig een wat lichtere en directere schoen te dragen omdat je daar sneller op kan lopen, maar voor veel hobbylopers zijn die wedstrijdschoenen veel te hard. Daarbij hebben ze veelal niet 20 paar schoenen in hun kast staan. Een schoen zoals de ASICS DynaFlyte die snelheid en comfort combineert is daarom bij uitstek geschikt als aangename allrounder. (lees verder onder filmpje)

Lees ook deze review van de ASICS DynaFlyte 

 

Win deze ASICS DynaFlyte hardloopschoenen

Als die schoenen inderdaad zo fijn zijn, wil jij ze vast wel winnen, toch? Om kans te maken op een paar hoef je niet veel te doen. Wij zijn verzot op jullie hardloopverhalen en ervaringen. En normaal gezien zouden we aan je vragen waarom jij deze schoenen verdient. Maar we merken dat veel mensen willekeurig reageren op prijsvragen zonder te lezen waar zo’n blog over gaat. Daarom doen we het nu anders. (lees verder onder afbeelding)

Vertel ons onder het bericht op Facebook waarom jij de ASICS DynaFlyte moet winnen. We willen bijvoorbeeld weten wat je ermee gaat doen of waarom je ze zo graag wilt. Of als je ze aan een ander wilt geven, willen we weten waarom je dat doet of wie die persoon is.

Maar vertel ons ook een totaal onzinnig gek iets. Iets over jezelf, de kleur van je sokken, je favoriete gerecht of misschien het merk van je wc papier. Iets willekeurig geks dus.

En niet geheel onbelangrijk: wat is je maat?

Zet je reactie onder ons bericht op onze facebookpagina. Dus niet in een groep of ergens anders waar je de link naar dit bericht hebt gezien, want alleen de berichtjes op onze eigen pagina onder de post van de prijsvraag doen mee. Oh en ja, deel ons berichtje als je wilt. Het hoeft niet, maar je maakt ons er wel blij mee, want je helpt ons aan wat meer exposure en dat kunnen we goed gebruiken.

Liefs Rose, Astrid, Kirsten en de rest

Garmin Forerunner horlogebandje

Astrid

SVS is voor Astrid de kans om over de dingen die zij belangrijk vindt te vertellen. De sportieve computer nerd ervaart de natuur als haar thuishaven, haar rustpunt. Fietsend door Kenia, zwemmend in een Fjord in Noorwegen. Maar ze staat met haar werk in de IT ook midden in de moderne wereld. Midden in de drukte van deze tijd, het luide roepen van mensen op social media en het uitputten van de aarde door de mens, probeert Astrid haar weg te vinden. Balans te bewaren en kleine manieren te ontdekken om zo mooi mogelijk te leven. Schrijven voor onze site doet ze niet vaak, maar zodra ze het doet is het altijd raak

2 Comments
  1. Ik zou ze super graag aan mijn zus geven!! Dan kunnen we eindelijk samen gaan lopen. Psssst… zal ik je iets geks vertellen….? Mijn haarkleur vloekt enorm bij de nieuwe schoenen van mijn zus ??❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.