Pak of leen maar vast een hond, want in Zwolle is er op 17 oktober de Gezond met de Hond Sportdag. Geen idee wat het is? Geen zorgen, hebben wij ook niet, maar het klinkt leuk!

Naar buiten, het bos in of een tocht langs de rivier. Rose doet niets anders met haar hond. Deze lange wandelingen zijn voor haar de ultieme ontspanning en een vast onderdeel van haar week. Zonder zou ze niet willen. Maar Rose…. wandelen met de hond is echt zooooo 2014!!!!!

Steeds meer sporters nemen de hond mee tijdens hun actieve uitjes. Of kiezen zelfs voor speciale events voor baas en hond. Canicross is daar een goed voorbeeld van, dat is hardlopen met de hond. Je draagt dan een riem om je middel en het schijnt dat de hond je een beetje trekt. Tijdens de Den Helder Maastricht loop waar wij dit voorjaar met een team aan meededen, was er ook een hond van de partij. Samen met zijn baasje loopt hij enorme afstanden en dat doen ze in een hoog tempo.

Tijdens de sportief met je hond-dag in Zwolle zijn er nog meer sportieve opties. Denk aan yoga met de hond. Niet elke hond zal een yogi in zich hebben, maar het is op zijn minst de moeite waard. Of anders de loopscholing en krachttraining of survival parcours.

De sportdag wordt georganiseerd door Upendo. Je kunt je opgeven voor de ochtend of de middag door een mailtje te sturen naar [email protected]. De kosten bedragen 20 euro voor een dagdeel. Meer info vind je op hun facebookpagina.

Heb jij wel eens gesport met je hond en zou je ons er graag meer over willen vertellen? Laat van je horen, we vinden het een leuk onderwerp voor een artikel.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.