Kom naar de Warandeloop in Tilburg. Een mooie wedstrijd om jouw PR op de 5, 10 of de halve marathon te verbeteren.  Of om gewoon een gezellige sportieve dag te hebben en te genieten van de bosrijke omgeving van de Oude Warande.

Je kunt de Warandeloop zien als crossloop, het parcours is onverhard, en loopt over brede bospaden.  Met een beetje regen erbij is de kans op vieze schoenen dus behoorlijk groot. Wat eigenlijk gewoon heel leuk is. Er zijn verschillende categorieën en afstanden, variërend van 5 kilometer tot een halve marathon, allemaal door het bos van de Oude Warande.

De deelnemers die meedoen met de officiële wedstrijd hebben hun eigen parcours, wat als zeer uitdagend bekend staat. En dit is dan gelijk iets wat mij aantrekt in de Warandeloop: de combinatie van recreanten en professionals. Bij elke loop heb je wel de sfeer van trainingsbroeken, wedstrijdspanning en sporttassen, maar bij de Warandalop is het toch even anders, als je rondloopt tussen sportmensen waarbij niet alleen fans maar ook een team aan begeleiding mee is. En ja, als ik daar dan ook met mijn sporttas mag rondlopen dan voel ik mij stiekem heel stoer. Ongeacht mijn eindtijd op de 5 kilometer.

Dus zoek je nog een loopevenement? Reis dan komend weekend af naar Tilburg en doe mee met de Warandeloop. Aanmelden kan nog tot 30 minuten voor aanvang van de start!
En vertel me ook even in de Stoere Vrouwen Sporten Facebookgroep hoe je er uit ziet, misschien zie ik je daar wel!

Hanneke

 

Sinterklaas Cadeau Tips

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.