Elke woensdagochtend doet Rhodé een training die ze op youtube vindt. Van buik workuts, tot push ups of het trainen van haar benen. Rhodé zoekt wekelijks een nieuwe woensdagworkout voor je uit. “The Most Effective Squat Challenge: 100 Rep Fitness Blender Squat Challenge” heet het filmpje van vandaag.

Squats! Weet je nog ergens vorig jaar deden we met zijn allen de squat challenge. Beginnend bij 25 en eindigend bij 250. Ontzettende sterke benen kregen we daarvan dus het leek mij tijd om te kijken of ons lijf nog weet hoe het moet. Als je squat train je je benen, billen en zelfs je buik en dat allemaal in één beweging. Maar er zijn veel meer soorten squats die elk weer een andere spier trainen.

Tijdens dit filmpje doe je zo’n honderd squats in allerlei verschillende variaties. Dat is al 1 pluspunt! Daarbij ligt het tempo niet extreem hoog waardoor je de tijd hebt om te focussen op de techniek. Pluspunt 2! en doordat je de juiste uitvoering direct voor je neus ziet met ondersteunende tips en trick kan je de oefeningen ook echt correct uitvoeren. Pluspunt 3! .

8 min en 100 squats verder voel ik mijn benen.

Liefs Rhodé

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.