Op 1 maart begonnen we aan de 50 shades of pain butt workout, de maart uitdaging waarmee we onze kadetten trainen. De training van deze maand bestaat voor het grootste deel uit zich herhalende oefeningen op weekdagen, maar ook uit de zaterdag workout video die zich helemaal richt op het trainen van de spieren in je kont.

Voor de eerste zaterdag kiezen we een workout video van Fitness Blender. Dit is één van onze favoriete YouTube kanalen voor fitness filmpjes. Je kan er filmpjes vinden per spiergroep en de oefeningen worden fijn uitgelegd. Daarom gebruiken we deze filmpjes ook vaak. De workout van vandaag hebben we nog niet eerder op de site gezet. Helemaal vers dus!

Geniet ervan en gun jezelf morgen – op de rustdag – ook echt even rust. Spieren kunnen niet dagelijks getraind. Een lekker stukje fietsen in het bos of op je racefiets is een goed idee. Dan beweeg je lekker maar bent geen krachtoefeningen aan het doen.

Fijn weekend!

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.