Zoals in het schema staat is het vandaag Andrea Orbeck dag. Tijdens de eerste Dertig dagen uitdaging van dit jaar deden we veel filmpjes van haar. Andrea Orbeck is een trainer die met veel topmodellen werkt zoals die van Victoria’s Secret. Maar ze heeft ook een Madonna workout, een training met Heidi Klum en haar filmpjes zijn veel te zien op Fitsugar. De workout die we vandaag gaan doen is één van onze favorieten. Toen we hem voor de eerste keer deden, dachten we dat hij niet zoveel voor ons gedaan had en in onze Facebook trainingsgroep grapten we er over, maar de volgende dag piepten we wel anders. We spierpijn aan onze billen en niet z’n beetje ook.

Sindsdien is Andrea Orbeck onze lievelingstrainer. Haar video’s staan op youtube, maar op haar site kan je ook een dvd kopen en een uur aan workouts doen. Andrea Orbeck staat bekend om haar one-minute-moves die op het eerste gezicht een eitje lijken, maar soms duurt een minuut bij haar best lang.

Dus vrouwen zet hem op en geniet van je billen morgen!

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.