Hoezo fit in 2017 als je fit 2017 in kan gaan?

Ken je ze? Van die voornemens om in het nieuwe jaar meer te gaan doen en fitter te worden? Wij zeggen: waarom wachten tot het nieuwe jaar als je nu al beginnen kan?
Zoveel vrouwen trainen en lijnen om in hun kerstjurk te passen, eten zich suf met de familie en gaan met schuldgevoel het nieuwe jaar in. En hoe werkt dat voor ons vrouwen? Ehm, nou… niet!

Zoals je vast wel weet doen wij elke maand een sportieve uitdaging. De squat challenge bijvoorbeeld of de plank of push-up challenge. En in onze Stoere Vrouwen Trainen Facebookgroep doen er veel vrouwen met ons mee.
En speciaal voor december hebben we een extra heftige sportieve uitdaging voor jullie. We beperken ons niet tot de squat, de push-up of de plank. We doen niet alleen HIIT trainingen of modellenworkouts en we gaan al helemaal niet bezig met slechts onze armen of buik.

In deze maand doen we het… ALLEMAAL. We gaan trainen van top tot teen, we gaan helemaal los, we gaan december helemaal maken. Weg met het lijnen, zeg gedag tegen de calorieën en gooi dat jurkje op de bodem van je kast. Want wij Stoere Vrouwen gaan samen met jou trainen alsof ons leven er van af hangt. Insanity eat you heart out. Strong momma’s, Badass Chicks and Beat yo Ass Babes… be prepared, want de Stoere Vrouwen gaan trainen…. en hoe?

We zitten nu hard te schrijven aan het schema voor komende maand en vanaf morgen zetten we het online. We doen ons best er een gave uitdaging van te maken. En aan jou de vraag of je – terwijl wij alvast wat oefeningen uitproberen – deze update deelt met je vriendinnen en hen vraagt mee te trainen. Want de meer vrouwen fit 2017 in gaan de gaver het is, samen kunnen we December veranderen van een maand die om schuldgevoel en gewicht draait in een maand van kracht.

Oh enne vergeet onze Facebookgroep niet hè, dat is onze online sportschool waarin we de uitdaging gaan doen

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.