We hebben een trieste mededeling: een goede kont is voor groot deel een genenkwestie. Je kan keihard trainen om ze strakker te maken, ronder te maken of kleiner te maken, maar een kont zoals rose, dat ronde … dat is echt de combinatie van haar ouders. Maar sterke billen, billen die ervoor zorgen dat je snel rent, stevig staat of gewoon heel sterk bent? Die kan je trainen!

Vandaag doen we de Kim Kardashian Butt Workout. Haar billen zijn misschien wel de meest besproken billen op aarde. Zijn ze nou echt of niet? Wat doet ze er voor en nog veel meer. Hoe anders dan vroeger, toen wilde iedereen nog onopvallende billen.
Wij hopen dat jullie na 21 dagen #50shades workout vooral voelen dat jullie spieren in je billen hebben en dat de trainingen die we doen bijdragen aan je snelheid of kracht.
Voor de training van vandaag heb je gewichtjes nodig. Als je die niet hebt kan je blikjes met eten gebruiken, bidons gevuld met water, of pakken melk. Is dat allemaal geen succes? Dan span je je spieren wat extra aan alsof je wat zwaars in je handen hebt. Dat werkt ook.

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.