En hier is die weer: de woensdag workout! Zoals je weet kies ik elke week wel wat voor je uit. En meestal iets waar ik zin in heb of waarvan ik denk dat het wel past bij de huidige challenge. Vandaag koos ik voor explosief en knallen, lekker zo in het midden van de week.

Als het goed is zijn veel van jullie nu je armen aan het trainen, daarom dacht ik dat een andere spiergroep we zo fijn zou zijn. Leek me ook wel zo leuk voor de afwisseling.

Ik heb dit keer ook weer een lekkere en effectieve workout voor jullie uitgekozen. We gaan aan de slag met ons achterwerk. Wist je dat de spieren van je billen tot de grootste spieren van je lijf horen? En dat ze als ze getraind zijn niet alleen lekker ogen, maar ook zorgen dat je sneller rent en fietst? Reden genoeg dus om ze zo nu en dan te trainen.

De workout van vandaag duurt niet zo lang, maar hij is wel erg pittig. Ik  heb daarom eerst een beetje warming-up gedaan zo kan ik daarna vijf minuten knallen met vooral veel squat variaties die ik zelf ook nog niet eerder had gedaan.

En wil je na deze workout je billen nog wat vaker trainen? Kijk dan even op onze workout pagina, daar staan de workouts per spiergroep bij elkaar. Inmiddels staan daar zoveel filmpjes en trainingen bij dat je bijna elke dag wel wat kunt doen. Wat dacht je van elke dag een ander deel van je lijf?

Have fun!

Rhodé

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.