Omdat veel vrouwen wel willen sporten maar er simpelweg niet aan toe komen, denk: baan en kinderen, proberen wij jullie zoveel mogelijk op weg te helpen. Met onze Dertig Dagen uitdagingen op Facebook bijvoorbeeld. Maar vanaf nu ook met de Woensdag Workout die je elke woensdagavond thuis kan doen. Rhodé probeerde vandaag de The Scientific 7 Minute Workout Video – Bodyweight Only Total Body Workout van Fitness Blender.

 

De titel is goed! Dat scientific gedeelte valt te bezien maar de 7 minuten….! Als ik het filmpje start vind ik degene die het allemaal begeleidt gelijk super sympathiek. Ze puft en hijgt ook gewoon lekker mee zodat je je niet als een idioot voelt die het allemaal niet aankan 🙂 gelukkig is het met 7 minuten ook niet zo heftig.

Elke oefening duurt 30 seconden en tussendoor heb je 10 seconden rust.  Alles komt aan bod, push up, crunches, boxjumps dus al je spiergroepen worden even geprikkeld.

Na 7 minuten sta ik te zweten. Heerlijk!

Kleine tip ik heb wel een keukentrapje van de ikea gebruikt ipv een stoel. Toch iets steviger. Succes, ik ben benieuwd wat jij er van vindt.

Liefs Rhodé

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.