Rhodé probeert elke week een online workout voor ons uit en laat weten wat zij er van vindt. Vandaag staat er een cardio workout voor jullie klaar, die ze natuurlijk vanmorgen vroeg zelf al heeft gedaan in haar slaapkamer.

Vorige keer heb ik jullie met kettlebells en gewichten aan het werk gezet. Vandaag doen we het even zonder alle extra’s. Voor dit filmpje heb je alleen jezelf en makkelijk zittende kleding nodig…. owjaa en ruimte om enigzins rond te kunnen springen.

We gaan vandaag wel weer flink zweten. Het filmpje heet niet voor niets een cardio workout. De oefeningen in deze workout vond ik zo nu en dan nog best pittig en zetten je flink in beweging. Gelukkig krijg je bij praktisch alle oefeningen een low impact versie uitgelegd. Hierdoor kon ik het voor mezelf af en toe wat makkelijker maken. Terwijl ik dan nog steeds de juiste spieren train jaag ik mijn hartslag even iets minder ver omhoog.

Have fun!

Liefs Rhodé

Oh en wil je meer workouts doen? Op onze workout pagina hebben we ze per spiergroep verzameld, zo heb je in één klik een overzicht van workouts die je kan doen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.