Hebben jullie de workouts gemist? Vast niet! Omdat wij allemaal zo druk zijn met de challenge, en regelmatig onze spieren voelen, koos Rhodé dit keer voor een rustige workout. Ook wel eens lekker toch?

Ik ben er in de tussentijd even tussen uit geweest. Heerlijk offline in een tentje rondhangen en spelletjes spelen (het regende een paar dagen….). Inmiddels is het normale leven voor mij weer begonnen net zoals bij de meeste van jullie. Scholen zijn weer open en de wegen weer overvol en dus besloot mijn lijf dat ze nog wat extra rust nodig had en gooide er een griepje tegenaan.

Ik zit nu dus op de bank, onder een dekentje met een kop citroen gember honing thee en Tony’s Chocolonely binnen handbereik, een workout video voor jullie uit te zoeken.

Dat is best een uitdaging want jullie zijn ook met een pittige challenge bezig en mijn hoofd en lijf staan op dit moment niet echt naar een hoop gespring. Het moet dus iets ontspannends maar wel inspannend worden… Low impact cardio workout it is! Ook te gebruiken als warming up voor een rondje kracht training.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.