De Full Body Yoga Routine van Tara Stiles, dat gaan we vandaag doen als Woensdag Workout. Sporten is niet altijd beuken, inspanning, zweten en afzien, toch? Voor mij in ieder geval vandaag even niet.

Na 2 dagen kracht training… of nou ja… eigenlijk kettlebell-training, gevolgd door de volgende dag een uurtje sportschool, word ik vandaag wakker met iets meer spierpijn dan gehoopt. Ik merk  aan mezelf dat ik behoefte heb aan yoga. De relaxing kind-of-yoga… Maar omdat de woensdag workout wel een uitdaging moet blijven is het filmpje van vandaag een korte maar effectieve full body yoga workout geworden. Een soort trainen, maar dan zonder spierpijn. Eigenlijk zou ik dat elke dag moeten doen…
Heerlijk alle spieren rekken en toch hier en daar nog wat subtiele kracht en balans oefeningen. Dus wees niet bang dat je met deze yoga niets traint. Na de workout voel je echt wel dat je iets gedaan hebt en zo niet? Joh dan doe je het twee keer!
Sowieso is dat mijn advies wel.Als niet heel ervaren yogi had ik moeite om de oefeningen gelijk goed te volgen en ze volgen elkaar ook snel op. Bij de tweede keer wist ik precies wat ik moest doen en kon ik in de yoga flow blijven.

Have fun!

Liefs Rhodé

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.