Sexy benen, daar hoeven wij niet voor te trainen. Een beetje sportvrouw heeft die al. Kijk maar eens naar de benen van fietsvrouwen. Dat zijn killerlegs onder een jurkje. Gelukkig krijgen we van de woensdag workout die Rhodé vandaag voor ons koos ook sterkere benen, die stabieler zijn en meer kracht kunnen leveren… ook in ene jurkje 😉

Lekker kort, en weer eens wat anders. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben niet zo handig. daarom ren en fiets ik ook. Dat is simpelweg een herhaling van steeds dezelfde bewegingen: links, rechts, links, rechts. Voor deze filmpjes moet ik echt mijn best doen. Misschien denk ik te veel na, maar ik heb altijd wel even nodig om de workout goed te doen.
Dit filmpje is gelukkig kort, dus kan ik hem een paar keer herhalen. Was ook nodig hoor, het filmpje was al klaar vordat ik het onder de knie had, maar toen ik het eenmaal voelde dacht ik: hee fijne workout!

Het hele (6 min durende) filmpje twee of drie keer uitvoeren is de gouden tip! Heel benieuwd of jullie het de volgende dag voelen.

xRhodé

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.