De workout van vandaag is even iets heel anders dan normaal. Ik werd vanochtend wakker en ik had even geen zin in een standaard routine. Ik voelde mij nog een beetje stijf in mijn spieren van het trainen van de afgelopen dagen en ik had zin in iets anders en ik dacht: dansen!

En een dans workout is het geworden. Deze oefeningen zul je mij niet snel zien doen in een klasje in de sportschool. Ik bak er namelijk weinig van en vind het stiekem ook maar niets dat iemand mij al dansend vertelt of ik naar links of rechts moet. Maar zo thuis voor de spiegel waarbij ik af en toe oefeningen even helemaal fout doe omdat ik volledig uit het ritme ben om dan vervolgens weer het ritme terug te vinden en lekker te staan stuiteren…. dan geniet ik!

Ik vond het af en toe dus nog lastig het ritme goed te pakken en daarmee optimaal effect uit de oefeningen te halen maar ik heb het wel met een lach staan doen. En dat gevoel van stijve spieren is al een stuk minder, van dansen word je los. Dus doe je gordijnen dicht en zet de muziek van het filmpje hard aan en laat je gaan!

 

Liefs Rhodé

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.