Wow we zitten al halverwege onze 50 shades of pain butt workout en er zijn nog steeds stoere vrouwen die het volhouden. Al is het al wel wat stille in de Facebookgroep. Dat is niet zo gek, na onze hysterische december workout is dit misschien we de zwaarste uitdaging die we gedaan hebben. We hebben bewondering voor iedereen die het probeert: go go go girls!

De workout video van vandaag is één van onze favoriete filmpjes. Als je al wat langer meedoet met de trainingen van onze site, heb je hem vast al wel eens gedaan. Het is een video van Andrea Orbeck met veel verschillende korte bewegingen die voor een ongekend resultaat zorgen. Succes ermee en geniet van je vrije dag morgen! Oh en het muziekje? Dat blijft in je hoofd hangen… sorry!

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

1 Comment
  1. Popsuger? Die app gebruik ik al een tijdje.
    Ik kom vandaag op deze site, en ben fan. Omdat de maand al best gevorderd is ga ik niet invallen in de challnge, maar maak ik mijn eigen plank challnge af. Volgende maand doe ik zeker mee!
    Superr!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.