Ken je de yogalessen van Yayoga? Dat is het programma wat elk weekend op Net5 uitgezonden wordt en waar je vanuit je woonkamer aan mee kunt doen. Wij hebben ze net pas ontdekt en vinden het een leuk concept.

Steffi de Pous die deze tv yogalessen elke zaterdag- en zondagochtend geeft doet zelf sinds 2006 aan yoga en voor haar is het een ontspannen en lekkere manier om de dag te beginnen.  De yogalessen die ze geeft zijn vriendelijk en zacht en voor iedereen goed mee te doen. Reuze lekker voor in het weekend dus, vooral als je bij komt van een drukke week zonder momentje voor jezelf. De les is zaterdagochtend om 8.30 op Net5, je kan vroeg opstaan en klaarzitten met je matje, maar je kan ook een paar van de lessen die wij van Yayoga online gezet doen, probeer ze eens uit. Dat is in ieder geval wat wij gaan doen.

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.